VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KADINLARI KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

30 Mayıs 2014

Türk sinemasının yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalioğlu, İstanbul’dan Ankara’ya geçerken Highway Alışveriş Merkezi’nde mola verdi. Hayranlarının ...

Türk sinemasının yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalioğlu, İstanbul’dan Ankara’ya geçerken Highway Alışveriş Merkezi’nde mola verdi. Hayranlarının ilgisinden bunalan oyuncu bir süre sonra yoluna devam etti. İmirzalioğlu gazetecilerin fotoğraf çekmesine ise kızdı.

 

Genç kızların sevgilisi yakışıklı sinema oyuncusu Kenan İmirzalioğlu Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde durunca kadınların da ağızları açık kaldı. Hayranlarının şaşkın bakışları arasında yemek yiyen Kenan İmirzalioğlu, tek başına geldiği Highway’den çıkarken çok sayıda kadın hayranı ile fotoğraf çektirdi.

 BİR ANDA GERİLDİ

Kenan İmirzalioğlu geçen hafta Karadayı filmindeki Mahir rolünde Bergüzar Korel'le yaşadığı sevişme sahnesi ile gündemde kalmıştı. Ünlü oyuncu gazetecilerin fotoğraf çekmesine ise sinirlendi. "Çekmeyin kardeşim" diyerek tepki gösteren yakışıklı oyuncunun gergin bir gün geçirdiği her halinden belliydi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.