VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖMER SAYIN DÖNEMİ KAPANDI

30 Mayıs 2014

Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, il başkanlığından sözlü olarak istifa etti. Sayın, bu ...

Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, il başkanlığından sözlü olarak istifa etti. Sayın, bu pazar günü yapılacak olan İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda kararını kamuoyu ile paylaşacak.

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, il başkanlığından istifa etti. Sayın yaptığı açıklamada, 3 buçuk yıldır hizmet verdiği il başkanlığından kendi isteğiyle istifa ettiğini söyledi. Sayın, bu kararını sözlü olarak nisan ayında genel merkezde Süleyman Soylu ile paylaştığını ancak bu pazar günü yapılacak olan il danışma meclisi toplantısında da kamuoyuyla paylaşacağını belirtti.

“YETERİ KADAR SİYASET YAPTIM”

İstifanın ardından, sadece il başkanlığını bıraktığını, siyaseti bırakmadığını söyleyen Ömer Sayın, “Şu an il başkanlığını bırakıyorum. Bu, siyaseti bırakıyorum anlamına gelmiyor. Netice itibarıyla siyaset yapmak ve siyasette bir yerlerde olma zorunluluğu yok. Biz inançlı insanlarız. Bizim öncelikle her şeyden evvel adam olmak gibi bir zorunluluğumuz var. Bundan sonra yeteri kadar siyaset yaptım, bundan sonra imkân yoksa işimize gücümüze bakarız” dedi.

Ömer Sayın’ın istifasından sonra yeni il başkanını genel merkez atama ile belirleyecek.

2 yorum yapılmış
  • ömer camgöz
    30 Mayıs 2014 • 11:00
    2011 GENEL SEÇİMLERİNDE VEKİLİMİZ FATİH METİNİ KAYBETTİREN, SON YEREL SEÇİMDE 3 İLÇE BİR BELDEDE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAYBETTİREN BOLUNUN HİZMET ADAMI ALADDİN BEYİ HARCAMAK İÇİN TEMAÜL YOKLAMASINDA İL BAŞKANI YETKİSİYLE DELEGEYE BASKI YAPARAK KENDİNE OY ÇIKARTAN İL BAŞKANININ PARTİYE ZARAR VERDİĞİNİ GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKANI EKREM ERDEM BEY GEÇ ALGILADI VE ODA GİTTİ ŞU AN GENEL MERKEZ İL BAŞKANINI PARTİ PRESTİJİ İÇİN İL BAŞKANINI KENDİSİNİN İSTİFA ETMESSİNİ İSTEDİ. İL BAŞKANLIĞI ADAM OLMA SANATIDIR İSTANBUL TEPE BAŞINDA KILEVYECİLİĞE ŞANTÖZLÜĞE KAŞ GÖZ OYNATMAYA BENZEMEZ HELAL TAYYİP BEYE ŞİMDİ SIRA DA İL TEŞKİLAT BAŞKANI GİBİ VE PARTİYE ZARAR VERENLERİN TARİH OLMA ZAMANI.ALİBEYİ ÇANKIRI KORUSUN.
  • sanada kalmadı demi
    31 Mayıs 2014 • 11:00
    sadece ceyar gitmesi yetmez ercoşkun da gitmeli
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.