VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA ÖN LİBEROYA 3 ADAY!

30 Mayıs 2014

Boluspor’da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Başkan Savaş Abak teknik direktör konusunda 'kısa zamanda anlaşmaya varacağız' şeklinde ...

Boluspor’da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Başkan Savaş Abak teknik direktör konusunda 'kısa zamanda anlaşmaya varacağız' şeklinde açıklama yapmasının ardından gözler Cihat Arslan’a çevrildi. Arslan için ufak pürüzleri ortadan kaldırmaya çalışan Boluspor'da oyuncu transferi için kollar sıvandı. Transfer komitesinin hedefinde Alaattin Tosun, Mustafa Sarp ve Salih Sefercik var..

  

Boluspor teknik direktör konusunda Cihat Arslan isminde büyük aşama kaydederken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon ön libero sıkıntı çeken kırmızı beyazlı takım transfer çalışmalarını bu yönde hızlandırdı. Basında çıkan Aaattin Tosun iddialarına Mustafa Sarp ve Salih Sefercik’te eklendi. Boluspor yönetimi bu üç isimden en az birini kadroya katmayı planlıyor. Teknik direktör Cihat Arslan ile anlaşılması durumunda geçtiğimiz sezon teknik direktörlüğünü yaptığı İBB’dan talebeleri olan Mustafa Sarp ya da Alaattin Tosun’dan en az birini Boluspor’a getireceği iddia edildi. Boluspor yönetimi bu iki isimle anlaşma sağlanamaması halinde Orduspor’da sözleşmesi sona eren Salih Sefercik ile masaya oturulacağı konuşuluyor.  

  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.