VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖNLÜNDEKİ BAŞBAKAN'I AÇIKLADI

28 Mayıs 2014

A Haber’de Can Okanar yönetiminde yayınlanan ‘Gündem Özel’in konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ...

A Haber’de Can Okanar yönetiminde yayınlanan ‘Gündem Özel’in konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu. Gökçek, "Başbakan bir dönem daha Başbakanlık yapmalı. Köşke çıktığı takdirde gönlümüzden geçen isim Abdullah Gül’dür" dedi.

"BAŞBAKAN BİR DÖNEM DAHA BAŞBAKANLIK YAPMALI"

Gündemdeki başlıklara dair önemli değerlendirmelerde bulunan Gökçek, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili de kişisel görüşlerinden bahsetti. "Sayın Başbakan'ın bir dönem daha Başbakanlık yapmasını arzu ediyorum" diyen Gökçek, "Köşk'e çıktığı taktirde de Abdullah Gül ile partide devam ederiz diye gönlümden geçiyor" açıklamasını yaptı.

"ABDULLAH BEY'LE DE DEVAM EDERİZ DİYE BİZİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇİYOR"

Gökçek, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Cumhurbaşkanlığı seçimini AK Parti'nin gösterdiği aday alacak. Yüzde 50 ile 58 arası oy alacak. Oyun üzerine oyun oynuyorlar. Ben Sayın Başbakanımızın bir dönem daha başbakanlık yapmasını arzu ediyorum. Cumhurbaşkanlığını isterse hakkıdır. Kimse de bir şey diyemez. Elimizden gelen her şeyi yapmak boynumuzun borcudur. Başbakanımız da yukarı çıkarsa Abdullah Gül bey ile bir araya gelip çözüm yolu bulup Abdullah Gül beyle de partide devam ederiz diye bizim gönlümüzden geçiyor."

1 yorum yapılmış
  • melungeon
    28 Mayıs 2014 • 11:00
    kim olursa olsun hiç kimse erdoğanı tutmaz ve onun gibi yapamaz ha.uzaktan o yönlendirecekse olur...aksi taktirde oy kaybı olur...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.