VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AYIYLA SAVAŞMIŞ...

25 Mayıs 2014

Mudurnu’da ayının saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Arif Adıgüzel yaşadığı korku dolu anları anlattı. Adıgüzel, “Ayı, ...

Mudurnu’da ayının saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Arif Adıgüzel yaşadığı korku dolu anları anlattı. Adıgüzel, “Ayı, beni yaraladıktan sonra ağaca çıkmaya çalıştım ama çıkamadım. Bir saat boyunca ayıyla debelendik. Daha sonra köpeklerim beni kurtardı” dedi.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören Arif Adıgüzel, “Ormana çıkınca ayıya denk geldik. Ayı, saldırıya geçti, sağ kolumu ağzına aldı. Sonra da boğazıma hamle yaptı. Ayı, beni yaraladıktan sonra ağaca çıkmaya çalıştım ama çıkamadım. Bir saat boyunca ayıyla debelendik. Daha sonra köpeklerim beni kurtardı. Kurtulunca hemen köye telefon ettim, yarım saatte bana ulaştılar" diye konuştu.

“AMELİYATA ALINAMADI”

Hastanenin Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Yaşar "Hastamızın, plastik cerrahisi tarafından değerlendirildikten sonra hastanemize yatışı gerçekleştirilmiştir. Hastamızın sağ el parmaklarında kırıklar mevcut. Bu yüzden eli alçıya alınmış vaziyette. Aynı zamanda çenesinde de kırıklar var ve açık yarası mevcut. Bunun için de pansumanı yapılmış ve gerekli diğer tedavilerine başlanmıştır. Çene kısmı enfeksiyon riskinden dolayı şu an için ameliyata alınmadı. Enfeksiyon toparladıktan veya riski azaldıktan sonra gerekli antibiyotik tedavisi de başlanarak 3-4 gün sonra cerrahi müdahale düşünülüyor." dedi.

Kaynak: www.boluekspres.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.