VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAHTE POLİS SUÇÜSTÜ YAKALANDI!

23 Mayıs 2014

Bolu’da, kendisini polis olarak tanıtıp bilgisayar dükkanından gizli kamera almak isteyen şahıs, işyeri sahibinin şüphelenmesi ...

Bolu’da, kendisini polis olarak tanıtıp bilgisayar dükkanından gizli kamera almak isteyen şahıs, işyeri sahibinin şüphelenmesi sonucu sahte kimliğiyle polise yakalandı.

Sahte polis yakayı ele verdi paylaşan: safar24

Olay, Gölyüzü Mahallesi Şehitkani Caddesi'nde bir bilgisayar dükkanında yaşandı. Bilgisayar dükkanına gelen Ahmet Koray İ isimli şahıs, kendisinin Düzce Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser yardımcısı olduğunu söyleyerek gizli kamera almak istedi. Şüpheli şahıs, alacağı kameranın ücretini veresiye ödeyeceğini söyleyince işyeri sahibi Erkan Kır şüphelendi. Şahsın kimliğini görmek isteyen dükkan sahibi, cüzdanı alarak kimliğe bakmak istedi. Bu sırada şüpheli şahıs cüzdanı Erkan Kır'ın elinden alarak dikkat dağıtmaya çalıştı. Kendisini polis olarak tanıtan şahıstan şüphelenen işyeri sahibi polisi arayarak ekip istedi. Dükkana gelen sivil polisler, şahsın eşgalini belirledikten sonra bir süre işyeri sahibinin odasında bekledi. Daha sonra şahsı odaya alarak üzerinde arama yapan ekipler, Ahmet Koray İ'nin üzerindeki kimliğin sahte olduğunu tespit ederek gözaltına aldı.

KAĞITTAN KİMLİK YAPMIŞ

Dükkana giren şahsın ayak yapısı ve veresiye ödeme talebinden şüphelendiğini söyleyen bilgisayarcı Erkan Kır, şöyle konuştu: "Dükkana gelen bir müşterim güvenlik kamerası almak istedi. Açık hesap istedi. Emniyette çalıştığını söyledi. Ben hangi birimde olduğunu sordum. Düzce Emniyeti'nde çalıştığını söyledi. Bende buradaki polisleri tanıdığım için gelen şahsın hangi birimde olduğunu söyleyememesi üzerine şüphelendim. Emniyeti aradık arkadaşları gönderdiler. Kimliğine bakmıştım zaten kağıttan bir kimlik vardı. Sahte silah kılıfı taşıyordu. Polis arkadaşlar ifadesini aldığı zaman sahte olduğu ortaya çıktı. Normalde açık hesap almak istiyordu. 15'inde maaşımı alırım gibi laflar etti. Büyük ihtimalle dolandırıcı."

Olayın ardından gözaltına alınan şahsın babasının Mardin Emniyeti'nde görevli olduğu ve şahsın olaydan önce Bolu Emniyeti'ne giderek birçok polisle tanıştığı, dükkana geldiğinde de bu polisleri tanıdığını iddia ettiği ortaya çıktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.