VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HURDA HALDE ALDI 45 BİN TL HARCADI!

22 Mayıs 2014

Bolu’da, 1950 model klasik otomobili satın alan yakışıklı iş adamı Sinan Güler, 1.5 yıl içerisinde ...

Bolu’da, 1950 model klasik otomobili satın alan yakışıklı iş adamı Sinan Güler, 1.5 yıl içerisinde yaklaşık 45 bin TL harcayarak otomobili baştan aşağı yeniledi.

 

Bolu’da otomobil kiralama ve satışı yapan Sinan Güler, yıllardır imrenerek baktığı klasik otomobili komşusunun satmak istediğini öğrendi. Komşusundan 1950 model Opel Kapitan marka aracı satın alan Sinan Güler, araca yeniden hayat vermek için çalışmaya başladı. Aracın Almanya’da üretilmesinden dolayı orijinal parçalarını bulmakta güçlük çeken Sinan Güler, aylar boyunca yedek parça temin etmek için büyük uğraş verdi.

Sinan Güler, Bolu Sanayi Sitesi’ndeki klasik otomobillerin kaporta ve boya işlerinden anlayan ustalarla birlikte 1.5 yılda aracı yaklaşık 45 bin TL harcayarak yeniden yarattı. Klasik otomobil, kaportasından boyasına döşemelerinden aksesuarlarına kadar yenilenerek trafiğe çıkmaya hazır hale getirildi. Üzerinde son rötuşları yapılan klasik otomobil trafikte de sürücülerin ilgi odağı haline geldi dedi. Sinan Güler şuan otomobilini düğün ve nişan organizasyonlarında kullandığını ve çiftlerin çok memnun kaldığını belirtti.

2 yorum yapılmış
  • ALİ CAN DOĞAN
    22 Mayıs 2014 • 11:00
    ARABA BUNLAR İŞTE İŞ ADAMI İŞİBİLİYOR HAYIRLI KULLANSIN İNŞALLAH
  • yıldız titiz
    22 Mayıs 2014 • 11:00
    ben dün gördüm bu aracı hatta gelin arAbası gibisüslenmişti :(. ewimizin ordan geçti yaşım 27 bu yaşta anneme gösterdim çok ilgimi çektigi için az sanayide gezin bea. candır çekiyo işte
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.