VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR

22 Mayıs 2014

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 26 bin 500 doğalgaz kullanıcısının olduğu Bolu’da bir mahalleye ...

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 26 bin 500 doğalgaz kullanıcısının olduğu Bolu’da bir mahalleye doğalgaz gelemeyeceğini açıkladı. Başbakan’ın talimatının bile işe yaramayacağını söyleyen Ercoşkun, Sümer Mahallesi halkının kafasını karıştırdı.

Her fırsatta kameraların karşısına geçerek doğalgaz müjdeleyen Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, bu kez kafaları karıştıran bir beyanda bulundu. Ercoşkun, bu yıl doğalgaz hatlarının döşeneceği açıklanan 7 mahalle arasında adı bulunan Sümer Mahallesi’ne doğalgaz gelemeyeceğini iddia etti. Ercoşkun, Sümer Mahallesi'nden geçen Cumhuriyet Caddesi'nin ilçe karayolu olması nedeniyle teknik olarak doğalgaz hattı döşenemediğini açıkladı. Konuya açıklık getiren Ercoşkun, “Sümer Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Caddesi, ilçe bağlantı yolu olduğu için birinci derece karayolu. Bu yüzden de doğalgaz hattı döşememiz mümkün değil. Ancak çevre yolu hayata geçirilir, bu yolda birinci derece karayolu sıfatından çıkartılırsa doğalgaz hattı gelebilir. Başbakanımız da talimat verse, şu anda doğalgaz gelemez” ifadelerini kullandı.

 

DOĞALGAZ GELEMEZMİŞ…

Cumhuriyet Caddesi sakinlerine de kötü haberi veren Ercoşkun, “Cumhuriyet Caddesi'ne 2014 yılında doğalgaz gelir diye kendi adıma söz veremem. Çünkü bu bölgede tamamen teknik konulardan sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Cumhuriyet Caddesi bilindiği gibi ilçe bağlantı karayolu olarak geçiyor. Bu nedenle de birinci derece karayolu olarak trafik ağında gözüküyor. Birinci derece karayolu ağına da doğalgaz hattı döşenemiyor. Başbakanda talimat verse, şu anda doğalgaz gelemez. Onun için Bolu Belediyesi'nin hayata geçirmek için başlattığı bölgeden geçen çevre yolunu bir an önce hayata geçirmemiz lazım. Çevre yolu hayata geçtiğinde, Cumhuriyet Caddesi ilçe bağlantı yolu vasfından çıkarılacak ve işte o zaman doğalgaz hattı döşeme çalışmaları başlatılabilecek” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.