VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SOMA İÇİN TEK YÜREK...

22 Mayıs 2014

Soma’da meydana gelen maden faciası sonrasında Bolu Valiliği yardım kampanyası başlattı. Faciada yaşamını yitiren 301 ...

Soma’da meydana gelen maden faciası sonrasında Bolu Valiliği yardım kampanyası başlattı. Faciada yaşamını yitiren 301 işçinin yakınlarına yapılacak yardım kampanyasına cep telefonları ile katılabilinecek.

Bolu Valiliği’nde yapılan yazılı açıklamada, “Bu olay nedeniyle zarar gören veya yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın olay anından itibaren her türlü ihtiyaçları devlet imkânlarıyla karşılanmakta, uğradıkları kaza nedeniyle, yasal olarak haklarında yapılması gereken tüm işlemler ilgili kamu kurum ve kuruluşları tarafından titizlikle yerine getirilmektedir. Bu amaçla; yardım yapmak isteyen vatandaşlarımızın, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının yardımlarının belirtilen hesaplara yapabilmeleri ile ilgili her türlü kolaylığın sağlanması hususunda gerekli hassasiyet gösterilecektir.

İŞTE TELEFON NUMARASI

Gerçek ve tüzel kişiler bu hesaplara doğrudan bağış yapabilecekleri gibi, Turkcell, Vodafone ve Avea GSM operatörlerinin “1866” kısa SMS numarasına “Soma” yazarak 5 (Beş) TL karşılığı bağışta bulunabileceklerdir.” İfadeleri kullanıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.