VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKIL ALMAZ KARAR...

22 Mayıs 2014

Boluspor Kulübü’nde neler olduğunu kimse bilmezken, kapalı kapılar ardında 3-4 yöneticinin aldığı kararlar hayata sokuluyor.  Genel ...

Boluspor Kulübü’nde neler olduğunu kimse bilmezken, kapalı kapılar ardında 3-4 yöneticinin aldığı kararlar hayata sokuluyor.  Genel Menajer Müfit İkizoğlu'ndan sonra 2 personel daha işten çıkartıldı. Medya İletişim sorumlusu Koray Yılmazdemir gerekçe gösterilmeden düğününe bir hafta kala işten çıkartıldı.

Boluspor yönetimi bir taraftan yeni sezon öncesi teknik ekip arayışına girerken kulüp içinde personel değişimine de devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibin mevcut yönetimi geçtiğimiz hafta genel menajer Müfit İkizoğlu ile yollarını ayırırken, bu hafta da Medya İletişim Sorumlusu Koray Yılmazdemir, akreditasyon sorumlusu Hakan Perçin'inde görevine son verdi.

DÜĞÜNÜNE BİR HAFTA KALA İŞTEN ÇIKARILDI

Boluspor'da Medya iletişim sorumlusu olarak İnceayan yönetiminde göreve başlayan Koray Yılmazdemir bu hafta sonu dünya evine girecekti. Yılmazdemir mutlu gününe bir hafta kala işten çıkarıldığını duyunca şok oldu.

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Boluspor yönetimi daha öncede 3 aşçı, 2 bekçi, 1 temizlikçi personeli ve 1'de store çalışanı ile yollarını ayırmıştı. 

1 yorum yapılmış
  • Hüseyin ÜST
    21 Mayıs 2014 • 11:00
    Diğer personelin çıkışı nasıl yapıldı bilmem ama Koray Yılmazdemir'in çıkarılış işlemleri İş kanununa uygunsuz olarak yapılmıştır.Eski Başkan Mehmet İnceayan ve yardımcısı tarafından imzalanmış sözleşme varken ve sözleşmede tek taraflı fesih olamaz maddesi varken Bu şekilde basiretsizce hareket eden Boluspor yönetimi Bolusporu madden sıkıntıya sokacak tazminat ödemelerine sebebiyet vermektedir. Koray'ın elinde 10 yıllık noter onaylı sözleşme vardır.Bunun için bile bazı yöneticiler koray sözleşme üzerinde oynadı 2 senelik sözleşmeyi 10 yıla çevirdi şeklinde sağda solda beyanat verdikleri geliyor kulağımıza.O yöneticilere sesleniyorum böyle sözleşmeler noter huzurunda ve tarafların katılımı ile imzalanır.Önce bunu öğrenin.Bu sözleşmeyi taraflar imzalayıp Koray Noter' e imzaya götürmedi.Siz burada Korayı da Noteri'de suçluyorsunuz farkında değilsiniz.Aklınızı başınıza alın. Boluspor Kulübü sizin şirketçilik öğreneceğiniz yada yöneticilik öğreneceğiniz yer değil.Bu tür işleri Avukatlarınıza danışmadan yapmayınız.İş kanununu bilmediğiniz belli.İş kanununu size bizim öğretecek olmamız bizi üzüyor ama malesef böyle olacak. SAYGILARIMLA Hüseyin ÜST S.M.M.M.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.