VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞALGAZ MÜJDESİ...

22 Mayıs 2014

Bolu’da doğalgaz dağıtım çalışmaları yeniden start alıyor. 26 bin 500 doğalgaz kullanıcısının bulunduğu Bolu’da yaz ...

Bolu’da doğalgaz dağıtım çalışmaları yeniden start alıyor. 26 bin 500 doğalgaz kullanıcısının bulunduğu Bolu’da yaz ayı süresince 9 bin haneye daha doğalgaz ulaşacak. İşte doğalgaz çalışması yapılacak mahalleler…

Aksa Doğalgaz Bolu Şube Şefi Evren Tepelioğlu, yeni dönem çalışmaların önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi. Tepelioğlu, “2014 yılı içerisinde, Sümer, Tepecik, Aktaş, Köroğlu, Sağlık, İzzet Baysal ve Alpagut mahallelerinde doğalgaz çalışması yapılacak. Çalışmalarda yaklaşık 70 kilometre doğalgaz ana hattı döşenmesi planlıyoruz. Bina bağlantıları ve çelik hatları ile birlikte yaklaşık 110 kilometre yatırım yapılacak” dedi.

HEDEF BİN DAİRE

Tepelioğlu ayrıca, “Yeni dönem yatırımları ile 3 bin 100 binada 9 bin daireye ulaşmayı hedefledik. Sokak bazlı detaylar için vatandaşların Aksa Doğalgaz firmasının çalışma ofisinden bilgi alabilirler. Bu bilginin 0374 212 20 05 numaralı hat aracılığıyla öğrenilebilirler” diye konuştu.  

www.boluekspres.com Mehmet Korkusuz

1 yorum yapılmış
  • fatih
    22 Mayıs 2014 • 11:00
    bırazda en eskı mahallere ugrasanız artık aksa yetkılılerı.semerkant ve akpınar mahallerınde apartman yok dıyerek buraları artık gormezlıkden gelmeyuı vazgecın.beledıye zaten eskı mahalle dıye ugramıyor barı sız buna engel olarak bı onculuk yapın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.