VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN?

20 Mayıs 2014

 HemşirelerHaftası nedeniyle Bolu'da yılın hemşiresi seçildi. Seçilen hemşire beklenenin aksine bir erkek. Gerede Devlet Hastanesi Acil Servis ...

 HemşirelerHaftası nedeniyle Bolu'da yılın hemşiresi seçildi. Seçilen hemşire beklenenin aksine bir erkek. Gerede Devlet Hastanesi Acil Servis Sorumlusu Salih Öztürk bayan çalışanların yoğunluklu olduğu sağlıkta Bolu ilini temsilen yılın hemşiresi seçildi. Kutluyoruz !!!

Hemşireler Günü dolayısıyla 2014 yılı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeyle; Kan Bankası ve Transfüzyon Merkezi’nin açılmasında ve sistemin oluşturulmasında fizibilite çalışmalarına katılıp yönetime azami derecede destek olduğu, Acil Servisin revize edilip yeni ekip ruhunun oluşturulmasında yönetim ile iş birliği içerisinde aktif rol aldığı, genel hal ve tavırlarında örnek olacak davranışlar sergilediği ve çalışmalarında mesai kavramı gözetmeksizin özveri ile çalıştığından dolayı Gerede Devlet Hastanesi hemşirelerinden Acil Servis Sorumlusu Salih Öztürk Bolu ilini temsilen 'Yılın Hemşiresi' seçildi.

 HASTANE GURURLU

Gerede Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, “Gerede Devlet Hastanesi olarak Yılın Hemşiresi seçilmesinden dolayı kendisini tebrik ediyor ve duyduğumuz gururu tüm halkımızla paylaşıyoruz.” denildi.

Kaynak: Boluekpress

1 yorum yapılmış
  • ALİ CAN DOĞAN
    20 Mayıs 2014 • 11:00
    helal olsun hep hemşire deyin akla bayanlar oluyor ama artık erkek hemşirede var
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.