VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DONDURMA ŞOVU...

20 Mayıs 2014

Kahramanmaraş’ta üretilerek Bolu’ya getirilen 300 kiloluk dev dondurma vinçle havaya kaldırılarak kesildikten sonra vatandaşlara ikram ...

Kahramanmaraş’ta üretilerek Bolu’ya getirilen 300 kiloluk dev dondurma vinçle havaya kaldırılarak kesildikten sonra vatandaşlara ikram edildi. 

Türkiye’nin birçok bölgesinde şube açan ve adını tüm dünyaya duyuran Kahramanmaraş Dondurmacısı, açılışında olduğu gibi bu yaz sezonunda da şov yaptı. 2011 yılında İzzet Baysal Caddesi’nde düzenlediği şube açılışında 500 kiloluk dev dondurmayla gösteri yapan dondurmacı, bu kez yaz sezonu açılışında 300 kiloluk dondurma dağıttı. Kahramanmaraş’ta dondurma ustası Murat Kırmacı tarafından keçi sütü ve dağ salepinden yapılan 300 kiloluk dondurma, dolaptan çıkarılarak vinçle havaya kaldırıldı. Önce dondurmanın üretim aşaması hakkında bilgiler veren Kırmacı, daha sonra duanın ardından kurdeleyi kesti. Satırlarla parçalanan dondurma ellerinde kaselerle bekleyen vatandaşlara ikram edildi.

İşletme sahibi İsmail Sucu da törene katılan protokol üyeleriyle birlikte dondurma yedi. Vatandaşlar hakiki Kahramanmaraş dondurmasından tadabilmek için sıraya girdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.