VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HEDEF İYİCE YÜKSELDİ

19 Mayıs 2014

Kapı kapı dolaşarak teknik direktör arayışına giren Boluspor yönetimi Reşit Akçay’dan olumsuz cevap alınca rotayı ...

Kapı kapı dolaşarak teknik direktör arayışına giren Boluspor yönetimi Reşit Akçay’dan olumsuz cevap alınca rotayı ligin tecrübeli isimlerine yöneltti. 10 milyon TL borcu bulunan Boluspor’da yönetim maliyeti yüksek hocaların peşini bırakmıyor.Hedefte Cihat Arslan ve Osman Özköylü var.

 Daha öncede Boluspor’da görev yapan Cihat Arslan ile görüşen Boluspor yönetimi tecrübeli teknik adamdan şartlı evet cevabını aldı. İBB ile şampiyon olan genç teknik adam İstanbul temsilcisi ile devam edip etmeyeceği netleştikten sonra karar verecek. İBB yönetimi eski teknik direktörü olan Abdullah Avcı ile anlaşma zemini ararken bu anlaşmanın gerçekleşmesi durumunda Cihat Arslan’nın bu ligdeki ilk tercihi Boluspor olacak.

 ARSLAN OLMAZSA ÖZKÖYLÜ VAR!

Ligin her zaman iddialı hocaları arasında yer alan ve çalıştırdığı takımları şampiyon yapmasıyla bilinen Osman Özköylü bu sezon Ankaraspor ile play-offlarda elenmesi nedeniyle başkentten ayrılması bekleniyor. Daha önceki yıllarda da Boluspor ile görüşme yapmış ancak bazı nedenlerden dolayı transferi gerçekleşmemişti. Boluspor’un Osman Özköylü’nün Ankaraspor’dan ayrılması durumunda kapısını çalacağı ve masaya oturulacağı öğrenildi.

Kaynak: www.futbolumuz.com Hasan Arslan

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.