VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAZA KAVŞAĞI...

19 Mayıs 2014

Defalarca trafik kazasının meydana geldiği ve birçok kişinin hayatını kaybettiği Yeniçağa-Mengen yol ayrımında yeni bir ...

Defalarca trafik kazasının meydana geldiği ve birçok kişinin hayatını kaybettiği Yeniçağa-Mengen yol ayrımında yeni bir trafik kazası daha yaşandı. Kaza sonrasında araçta sıkışan sürücü olay yerinde yaşam savaşı verdi.

Kaza, saat 13:45 sıralarında Yeniçağa-Mengen yol ayrımında meydana geldi. Gerede’den Bolu istikametine seyreden Raif B. idaresindeki 14 KK 832 plakalı otomobil, Zonguldak’tan gelerek İstanbul istikametine seyreden Ahmet Bozlar yönetimindeki 34 AG 4576 otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Zonguldak istikametinden gelen otomobil yoldan çıkarak tarlaya indi. Kaza sonrası sürücü Ahmet Bozlar araçta sıkışırken, Türkistan uyruklu olduğu öğrenilen Abduri ile bir kadın yaralandı. Etrafa saçılan yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılırken, araçta sıkışan sürücü ise yoldan geçen vatandaşların yardımıyla çıkarıldı.

 Kazada yaralanan üç kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, ilçe halkı tarafından ‘ölüm kavşağı’ adı verilen kavşakta yine kazanın meydana gelmesi vatandaşların tepkini çekti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

1 yorum yapılmış
  • Tuncel GEZER
    18 Mayıs 2014 • 11:00
    Oradaki tüm kazalarda o kavşağı yapanların vebali var..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.