VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FACEBOOK HERŞEYİ MERAK EDİYOR!

19 Mayıs 2014

Facebook'a eklenen son özellik, kullanıcıların arkadaş listesindeki herhangi birinin sevgilisi olup olmadığını 'İste' butonuyla öğrenebilmesini ...

Facebook'a eklenen son özellik, kullanıcıların arkadaş listesindeki herhangi birinin sevgilisi olup olmadığını 'İste' butonuyla öğrenebilmesini sağlıyor.

 Facebook'ta halihazırda kullanımda olan 'İste' özelliği ile örneğin kullanıcılar arkadaşları eğer profil bilgilerinde paylaşmadıysa yaşadığı şehri, memleketi, telefon numarasını arkadaşından isteyebiliyor. Ancak Facebook bu işi biraz daha ileri bir noktaya getirerek kullanıcıların özeline girmeyi başardı. İlişki Durumu'na el atan Facebook'ta kullanıcılar artık ilişki durumu belirsiz olan arkadaşlarından sevgilisi olup olmadığını sorabiliyor. Bunun için İste butonuna tıklamak yeterli.

Henüz tüm profillere yansımasa da yeni özelliğin kısa sürede tüm profillere açılması bekleniyor. Kısacası sevgilinizin olup olmadığını, ilişkinizin nasıl gittiğini soranların sayısı ilerleyen günlerde artarsa şaşırmayın!

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.