VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇAĞSU HASTENESİNDEN BÜYÜK HİZMET!

13 Mayıs 2014

Bolu Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Köroğlu Engelsiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ...

Bolu Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Köroğlu Engelsiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin engelliler için istediği indirim protokolü kabul etmeyerek, “Ben bu protokolü kabul etmiyorum. Engellilerimize tamamen ücretsiz hizmet vereceğiz” diyerek müjdeyi açıkladı.

Engelliler Haftası’nda en müjdeli haber Bolu’dan geldi. Özel Çağsu Hastanesi Yönetimi ile Köroğlu Engelsiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında sözleşme imzalandı. Çağsu Hastanesi’nde yapılan protokol törenine Bolu Vali Yardımcısı Gürkan Karaman, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Köroğlu Engelsiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeyda Ay ve idareciler katıldı. Çağsu Hastanesi ile protokol imzalayacaklarını söyleyen Dernek Başkanı Şeyda Ay, “Bugün buraya tüm Bolu sınırları içerisinde yaşayan engelli arkadaşlarımız ve dostlarımız için geldik. Hastane sahibi Cavit beyle bir aylık bir görüşme sonucu engellilere ayakta ve yatakta tedavilerine cömertçe indirim protokolü kabul ettiler. Bugün bunu imzalayacağız. İnşallah hepimize hayırlı uğurlu olur. Tüm engelli vatandaşlarımıza şunu söylüyorum; siz engelli kimliğinizi arz ettiğiniz takdirde indirim her zaman uygulanacaktır. Bundan yana hiçbir sıkıntı olmayacak” diye konuştu.

MÜJDEYİ BÖYLE VERDİ

Şeyda Ay’ın ardından söz alarak protokolü kabul etmediğini söyleyen Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, daha sonra müjdeyi açıkladı. Demir, “Bugün çok özel bir gün yaşıyoruz. Engelliler derneğimiz hastanemizle iletişime geçti. Hastanemizde verilen sağlık hizmetlerinden belirli oranda indirim istediler. Diğer kurumlara yaptığımız indirimlerden biraz daha farklı olmasını istediler. Bende biraz daha farklı olsun istedim. Ancak ben bu protokolü kabul etmiyorum. Çağsu grubuna ait tüm hastanelerde hizmet alacak engelli vatandaşlarımızdan hiçbir ücret almayacak protokol imzalamak istiyoruz. Başkanım ne dersiniz?. Bolu her şeyde pilot il oluyor. Biz de bu uygulamada pilot olalım istedik. Türkiye’de yüzlerce özel hastane var. Bir gün herkes engelli olabilir” şeklinde konuştu.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka da hastaneye teşekkür ederek, “Cavit bey çok güzel bir protokol imzaladı. Umarım herkes aynı duyarlılığı gösterir. Bizler Bolu Belediyesi olarak engellilerin her zaman destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Çağsu Hastanesi ile Köroğlu Engelsiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında protokol imzalandı. Protokole göre engelli vatandaşların hastaneden ücretsiz yararlanabilecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.