VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DİRİ DİRİ YANACAKLARDI

13 Mayıs 2014

Kızılderili Sabahattin Kalaycıoğlu’nun oturduğu Villa Hayalim Apartmanı’nında bu akşam yangın paniği yaşandı.     Olay aynı apartmanın orta ...

Kızılderili Sabahattin Kalaycıoğlu’nun oturduğu Villa Hayalim Apartmanı’nında bu akşam yangın paniği yaşandı.

Olay aynı apartmanın orta katında oturan Nevin ve Nedim isimli yaşlı ve bunamış oldukları belirtilen çiftin, sobadan çıkardıkları yanan ateşi evin içinde mangala koyarak ısınmaya çalışınca başladı. Villa Hayalim Apartmanı’nın merdiven boşluklarına ve üst katta oturan Kızılderili Sabahattin Kalaycıoğlu’un dairesine kadar giren duman, bütün binayı sardı. Dumanı fark eden Kızılderili’nin eşi Sabahat Kalaycıoğlu hemen itfaiyeyi aradı. Üç itfaiye ekibi birden olay yerine intikal ettirildi.        

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaşlı çiftin kaldığı dairenin kapısını kırarak içeri girebildi. Yaşlı çiftin oturdukları daireye giren itfaiye ekipleri gördüklerine inanamadı. Evin orta yerinde mangalın içinde yanan ateşi gören ekipler, evde yangın çıkmadığını, ancak mangalda yanan ateşin yoğun bir dumanlamaya neden olduğunu tespit ettiler. Nevin ve Nedim isimli yaşlı çift ise evin bir odasında saklanmış halde bulundular.        

Kaynak: bolununsesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.