VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VAKIFTAN ÇIKINLAR'A DEV HİZMET

11 Mayıs 2014

Çıkınlar Mahallesi’nde yapılacak olan Solmaz Ahmet Baysal Anaokulu’nun temeli görkemli bir törenle atıldı. Yapımını ve ...

Çıkınlar Mahallesi’nde yapılacak olan Solmaz Ahmet Baysal Anaokulu’nun temeli görkemli bir törenle atıldı. Yapımını ve tefrişatını Solmaz Ahmet Baysal çiftinin üstlendiği okulun kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Açılışta konuşan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, “Bu mahallelerin böyle bir ihtiyacı olduğunu bize bildiren Bolu Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müzdür. Ben de bu kurumlarımıza dört mahalleyi içine alan bir yeri bana gösterdikleri için teşekkür etmek istiyorum. Biz yeğenleri olarak İzzet amcamızın izinden gitmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda eşimle beraber anne ve babalarımızdan miras kalan birikimlerimizle ilimize bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu okulun halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“ÇIKINLAR GELECEKTE ÇOK DAHA FARKLI HALE DÖNÜŞECEK”

Konuşmasında Çıkınlar Mahallesi ve civarının gelecekte çok daha fazla gelişeceğine vurgu yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bu mahallelerimiz önümüzdeki dönem içerisinde çok daha farklı konuma gelecek. Bir yerin gelişmesi ve dönüşmesi için önce oranın eğitim alt yapısının sağlam olması lazım. Ahmet ağabeyimiz şu an burada Solmaz ablamızla beraber buranın mayasını atıyorlar. İnşallah o mayanın geleceğini de biz belediye olarak devam ettireceğiz. D 100’ün güneyden geçmesi ile birlikte burası daha da tetiklenecektir. Bu bölgelerde ki yapılaşma bu dönemde çok farklı hale gelecek. Sadece mimarlarımızdan bir isteğim var, anaokullarını da iki katlı olarak planlarlarsa mekânsal açıdan problemlerimizi biraz daha çözebilirler diye düşünüyor, bu okulun yapımını üstlenen Solmaz Ahmet Baysal çiftine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” diye belirtti.

“BAYSALLARIN SAYISI İLİMİZDE DE

 ÜLKEMİZDE DE ARTMASINI DİLİYORUM”

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ise, “Sizinle beraber bu mutluluğu ve heyecanı bende yaşıyorum. Eğitim her şeyin başı. Ben de İzzet ve Ahmet Baysalların ilimizde de, ülkemizde de sayısının artmasını diliyorum. Bu şehre ektikleri tohumlar bu filizleri yetiştiriyor. Bu okul mahallemize ve çocuklarımıza hayırlı olsun. Bu okullarda okuyan çocuklar her zaman sizlerin duacısı olacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından ise Baysal çifti ve protokol üyeleri tarafından butona basılarak anaokulunun temeli atıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.