VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

10 MİLYON TL BORÇLA UÇMAYA BAŞLADIK

10 Mayıs 2014

Boluspor'un futbol profesörü yönetimi, 10 Milyon TL borçla piyasanın pahalı teknik adamlarının peşine düştü. İlk ...

Boluspor'un futbol profesörü yönetimi, 10 Milyon TL borçla piyasanın pahalı teknik adamlarının peşine düştü. İlk olarak hedefte üç teknik adam bulunuyor. Takımı ligde bırakarak Boluspor yönetimini ipten alan Yılmaz Özen hoca kenara atıldı bile. Ayıptır ayıp... Ama yönetimin ayıplarına herkes alıştı... Babalarının çitliğine çevirdiler Karaçayır'ı... 

Borç batağında olan Boluspor Kulübü, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmaya hazırlanıyormuş. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Boluspor’un listesinin ilk üç sırasında Mustafa Reşit Akçay, Reha Erginer ve Yücel İdiz bulunuyor.

TALİBİ ÇOK

1461 Trabzon’un başında iken başarılı bir sezon geçiren Mustafa Reşit Akçay sezon başında Süper Lig takımlarından Trabzonspor ile anlaşmıştı. Trabzonspor’da Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından sözleşmesi fesh edilen tecrübeli teknik adam Boluspor’un listesinin başında bulunuyor. Mustafa Reşit Akçay için nabız yoklayan Boluspor transfer komitesi, tecrübeli teknik adamın PTT 1. Ligin başka takımlarının da tecrübeli teknik adama talip olması nedeniyle işi zor görünüyor.

GÜNDEMDE YİNE REHA ERGİNER

Mustafa Reşit Akçay’ın olmaması durumunda alternatifi hazır bulunun transfer komitesinin ikinci sırasında Reha Erginer bulunuyor. Genç teknik adam daha öncede Boluspor’un gündemine gelmiş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Son olarak 2012-2013 sezonunda Manisaspor’u çalıştıran başarılı teknik adam Boluspor’un teklif götürmesi durumunda bu teklife sıcak bakacağı gelen bilgiler arasında.

BAZI YÖNETİCİLER İSTEMİYOR

Boluspor ne zaman teknik direktör arayışlarına girse gündeme ilk gelen isim Yücel İdiz oluyor. Bu sezonda yönetim kurulu toplantılarında konuşulan Yücel İdiz ismine bazı yöneticiler sıcak bakmıyor. Devre arasında Boluspor’un teklifini kabul etmeyen Yücel İdiz ile tekrardan görüşülüp görüşülmeyeceği belirsizliğini koruyor. Yücel İdiz son olarak sezon başında Adana Demirspor’u çalıştırmış arka arkaya aldığı kötü sonuçlar nedeniyle istifa etmişti.

Kaynak: FUTBOLUMUZ.COM

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.