VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NACİ KESKİN'İN KATİLİNE MÜEBBET!

8 Mayıs 2014

İşadamı Naci Keskin'i öldürmek suçundan yargılanan Hakan Y. mahkeme tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İşadamı Naci Keskin'i öldürmek suçundan yargılanan Hakan Y. mahkeme tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kararı duyan Yılmaz’ın ilk tepkisi; “İdam bari verseydiniz” oldu. Buna karşın Hakim de “İdam cezası olsaydı verirdik” şeklinde cevap verdi. 

 Geçtiğimiz yıl 8 Haziran’da vücuduna aldığı 61 bıçak darbesi ile öldürülen iş adamı Naci Keskin’in katil zanlısı Hakan Yılmaz mahkeme tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanık mahkeme salonuna cezaevinden telekonferans sistemiyle katıldı. Daha önceki duruşmalarda olduğu gibi cinayeti yine kendisinin işlemediğini tekrarlayan Hakan Yılmaz, “Gerçek katillerin bulunmasını istiyorum" diyerek kendini savundu.

DELİLER ONU GÖSTERİYOR

Maktulün Avukatı Sinan Barut, Adli Tıp raporları doğrultusunda 17’si öldürücü, 15’i savunma amaçlı ve geri kalanı cilt ve cilt altı kesiği olmak üzere 65 bıçak darbesi bulunduğunu hatırlatarak, sanığın taammüden ve canavarca işlemiş olduğu bu cinayetten ötürü en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.  Mahkeme heyeti elde edilen bütün delillerin cinayeti Hakan Yılmaz’ın işlediği yönde tereddüt bırakmayacak nitelikte olduğunu belirterek kararını açıkladı.

“İDAM OLSA VERİRDİK”

 Mahkeme heyeti tarafından ağırlaştırılmış müebbet ve artı 13 yıl hapis cezasına çarptırıldığını duyan Yılmaz, önce davanın sonuçlandığına önce inanamadı ve daha sonra; “İdam bari verseydiniz” diyerek hakime tepki gösterdi. Buna karşın Hakim’de; “İdam cezası olsaydı verirdik” şeklinde yanıt verdi.

2 yorum yapılmış
  • aydin KARAOSMAN
    7 Mayıs 2014 • 11:00
    Vay naci abimm. mekanin cennet olsun macaristanda cok ekmegini yedik allah razi olsun...
  • bolulu
    7 Mayıs 2014 • 11:00
    Az bile keşke olsa saygin is adamı öldürdün yetmez gibi kaç bıçak darbesi yapmışsın ailesine açıyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.