VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TABİPLER ODASINDA YENİ DÖNEM

8 Mayıs 2014

Geçtiğimiz günlerde yapılan Bolu-Düzce Tabipler Odası Olağan Genel Kurulu sonucunda yapılan seçimle yapışan seçimleipler, görev ...

Geçtiğimiz günlerde yapılan Bolu-Düzce Tabipler Odası Olağan Genel Kurulu sonucunda yapılan seçimle yapışan seçimleipler, görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımına göre  Doç. Dr. Fatih Demircioğlu oy birliği ile Bolu-Düzce Tabipler odası başkanlığına seçildi.

Bolu ve Düzce’de görev yapan doktorlar olağan kongrelerini yaptılar. Yapılan kongre sonrası tek liste ile gidilen seçimde göreve gelen yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak görev dağılımını oluşturdu. Bolu-Düzce Tabipler Odası yönetim kurulu yaptığı ilk topantıda oybirliği ile Doç. Dr. Fatih Demircioğlu’nu başkan olarak seçerken, yönetimde görev alacak isimler ve görevleri de belli oldu.

Yapılan görev dağılımı sonrası Yönetim kuruluna Doç. Dr. Fatih Demircioğlu, Doç. Dr. Osman Yıldırım, Doç. Dr. Uğur Korkmaz, Doç. Dr. Abdulkadir İskender, Yrd. Doç.Dr. Recep Bayram, Op. Dr. Deniz Öçal ve Dr. Yusuf Kabataş, Onur kuruluna Prof. Dr. Erol Kısmet, Prof. Dr. Ali Nihat Annakaya, Doç. Dr. Mevlüt Kurt, Uzm. Dr. Ahmet Niyazi Ayarcan ve Dr. Faruk Karslı, Denetleme kuruluna Yrd. Doç. Dr. İsmet Özaydın, Dr. Erkan Leloğlu ve Dr. Mustafa Sarışen, delegeye Prof. Dr. Davut Özdemir, Uzm. Dr. Ahmet Hamdi Dudak,, Uzm. Dr. Ahmet Kaya, Uzm. Dr. İbrahim Özcan,  Dr. Alper Yıldırım,  Dr. Murat Metek ve Dr. Mehmet Berber seçildi.

Yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, eski üyelere veda ve teşekkür yemeği verdi. Verilen yemekte başkan Demircioğlu eski yönetim kuruluna teşekkür ederek, devraldıkları bayrağı daha yukarıya taşıyacaklarını, odanın birinci amacı olan hem Bolu’da hem de Düzce’de görev yapan tüm hekimlerin hakları ve daha verimli çalışma ortamları için çalışacaklarını belirtti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.