VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ'DAN CEMAATE SERT SÖZLER

7 Mayıs 2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kanal A’da canlı yayınlanan ‘Başkanlar’ adlı programda Gülen Cemaati’ne sert ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kanal A’da canlı yayınlanan ‘Başkanlar’ adlı programda Gülen Cemaati’ne sert sözlerle yüklendi. Yılmaz, “Cemaatte görev yapan arkadaşlar Bolu’da bizim can dostlarımız. Onlarla seçim öncesi görüşmeler yaptık. Seçim döneminde bu arkadaşlarımız hassas davranmadıkları gibi benim şahsıma ve Ak Parti’ye düşman olan gruplarla müşterek hareket ederek bizi yok etmek ve Ak Parti’yi zarara sokmak için bütün güçlerini kullandılar. Bunlar hoş insancıl görülebilecek davranışlar değil. Bunlar bir cemaat davranışı değil” dedi.

Alaaddin Yılmaz, cemaate sert tepki göstererek, “Birileri devletin görüşmelerini dinlemiş kaydetmiş ve zamanı gelince şantaj yapmış. Cemaatte görev yapan arkadaşlar Bolu’da bizim can dostlarımız. Onlarla seçim öncesi görüşmeler yaptık. Seçim döneminde bu arkadaşlarımız hassas davranmadıkları gibi benim şahsıma ve Ak Parti’ye düşman olan gruplarla müşterek hareket ederek bizi yok etmek ve Ak Parti’yi zarara sokmak için bütün güçlerini kullandılar. Ben cemaatçi arkadaşlarımıza ‘CHP sizin düşüncelerinize uygun, oy verebileceğiniz bir parti değil’ dedim. Cemaat Allah rızası diye bilinen bir yapı. Allah rızası için kendi kardeşine silah çekmekten ve öldürmekten çekinmediği bir dönemi yaşadık. Çok ağır bir imtihan geçirdik. Bu imtihanda Allah şeytanın yanında kimseyi bırakmasın diye kendilerine de söyledim. MHP’li adaya bile siz kazanamayacaksınız CHP lehine çekilin diyecek kadar ileri gidecek provokasyonlara girmişler. Bunlar hoş insancıl görülebilecek davranışlar değil. Bunlar bir cemaat davranışı değil” diye konuştu.

“ÇOK ÜZÜLDÜK ÇOK AĞLADIK”

 “Biz burs vereceksek ilk onlara veriyorduk kurban kesersek onlara veriyorduk bu kadar iyi bir davranışı katletmek için Allah rızası için İslami ve insani bir tarafının olmadığını seçim öncesinde kendilerine Bolu’da ifade etmeye çalıştık fakat başarılı olmadık. Bu konuda büyük bir eksiklik refahı içindeler. Bu seçimler çok üzüldüğümüz, çok kızdığımız çok ağladığımız seçimler oldu. Seçimde Allah’a binlerce şükür ülkenin istikrarı bozulmadı. Ülkenin istikrara kavuşmasında Bolu’dan biraz güç verebildiysek ne mutlu bize. Belediyecilik anlamında yaptıklarımızın da sağduyulu, farklı siyasi partiye mensup özellikle CHP’liler tarafından iyi değerlendirilmesi Allah’ın takdiridir. Bu seçimlerde Başbakanımız tek başına hareket etti ve çok şükür Allah onu utandırmadı.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.