VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR TIKLA HATUN YANINDA!

6 Mayıs 2014

Bolu’da bir süre önce internet sitesi üzerinden para karşılığında kızlarla fuhuş yaptıran kişiler, yine yakalanarak ...

Bolu’da bir süre önce internet sitesi üzerinden para karşılığında kızlarla fuhuş yaptıran kişiler, yine yakalanarak hakim karşısına çıkarıldılar.

Bolu’da internet sitesi üzerinden bulunan fuhuş müşterilerinin genellikle Geredeli oldukları belirtilirken, 19 ve 21 yaş arası değişen kızların saatliği 150 liraya pazarlandığı ifade edildi.

İNTERNET SİTELERİ BİLE VAR

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde; E.E.(35) ve N.T.(30) isimli iki kişinin, S.S.(21) ve Ö.F.(19) isimli kızları, www.boluescort.com internet sitesi üzerinden resimleri ile tanıtarak pazarladıkları tespit edildi. Yapılan takip sonucu sahte adli personel kimlikleri ile Borazanlar Mahallesi’nde kiralanan 1+1 dairelerde kızlara para karşılığı fuhuş yaptırdıkları belirlendi.

N.T. ve İ.E. isimli şahıslara düzenlenen operasyon sonucu, “Fuhuşa Yer ve İmkan Sağlayan” şüpheliler ile fuhuş yapan bayanlar ve para karşılığı cinsel ilişkiye giren erkekler hakkında adli ve idari işlem başlatılarak yine hakim karşısına çıkarıldılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.