VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YALAN HABERİN BÖYLESİ...

5 Mayıs 2014

Yeni Akit Gazetesi akıllara zarar bir habere imza attı. Gazete, yayınladığı “Tayinde Tek Şart Gülen’e ...

Yeni Akit Gazetesi akıllara zarar bir habere imza attı. Gazete, yayınladığı “Tayinde Tek Şart Gülen’e Hizmet” başlıklı haberinde komedi filmlerini aratmadı. Belli ki, Valimize geçmişte kuyruk acısı olan birisi anlattıkca anlatmış. Akit’te paralel örgüt haberi yapacağım diye hiçbir şekilde alakası olmayan Zatteroğulları’nı hedef almış. Gazete internet sitesinden haberi kaldırdı, Vali gazeteye tekzip gönderdi.

Yeni Akit Gazetesi, Bolu Valisi Ahmet Zatteroğullarını Gülen Cemaati’nin mensubu yapıverdi. Gazetenin bugünkü sayısında manşetten verilen “Tayinde Tek Şart Gülen’e Hizmet” başlıklı haberde daha önce Aile ve Sosyal Politikalara Bakanlığı Müşteşarlığı yaptığı dönme ait asılsız iddialar yer aldı.    

 

YALANA BAK YALANA…

Haberde, Aile ve Sosyal Politikalara Bakanlığı bünyesinde çalışan İ.D. isimli bürokrat yalanlarıyla Vali Ahmet Zatteroğlu’na iftiralar atmış. İ.D., ““Zahteroğulları Adana’daki mülakatta müdürlük bekleyen bir müdür yardımcısına ‘Senin Hizmet’teki derecen düşük’ dedi. Adamcağız ‘Hizmet’ ifadesi ile kast edileni anlayamayıp, “Olur mu efendim, ben 1.derecenin 4.kademesindeyim” deyince, Zahteroğulları kahkaha atıp, odadan çıkmasını söyledi. Daha sonra bu arkadaşımızın müdür yardımcılığı görevinden alınarak öğretmen yapıldığını öğrendim” dedi. 

 

JET YALANLAMA GÖNDERİLDİ

Haberin gazetenin manşetinde yer alamsının ardından Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları tekzip gönderdi. Gazete, yalan haber yaptıklarını anlayınca internet sitelerinden haberi kaldırdı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.