VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'UN TRANSFER FİYASKOLARI!

5 Mayıs 2014

Boluspor devre arası transfer sezonunda kadrosuna kattığı Atabey Çiçek ve Haluk Türkeri toplamda 5 maçta ...

Boluspor devre arası transfer sezonunda kadrosuna kattığı Atabey Çiçek ve Haluk Türkeri toplamda 5 maçta 88 dakika görev aldılar. Diğer transferler Adem Alkaşi, İsmail Haktan Odabaşı kadronun vazgeçilmezleri arasında yer alırken Mustafa Kayabaşı’da zaman zaman kadroda kendine yer buldu. 

 

HABER: OĞUZ AKYÜZ

 

2013-2014 Sezonu son oynanan Denizlispor maçı ile sonlandıran Boluspor’da devre arası yapılan bazı transferler kafalarda soru işareti bıraktı. Kırmızı beyazlı takım devre arasında 5 oyuncuyu kadroya katarken Fatih Şen, Onur Türk, Sinan Kurumuş, Metin Depe ve Gökhan Emreciksin ile yollarını ayırdı. Devre arasında kadroya katılan Adem Alkaşi 16 maçta 1387 dakika, İsmail Haktan Odabaşı 16 maçta 1249 dakika, Mustafa Kayabaşı 14 maçta 469 dakika forma giydi. Diğer transferler Atabey Çiçek 1 maçta 17 dakika, Haluk Türkeri 4 maçta 71 dakika forma giydi.

Adem ve İsmail tamam Atabey ve Haluk soru işareti…

Devre arası transfer sezonunda takıma en çok fayda sağlayan oyuncular Adem Alkaşi ve İsmail Haktan olurken Mustafa Kayabaşı’dan istenen verim alınamadı. Kadroda kendine yer bulamayan Haluk Türkeri ve Atabey Çiçek’in ise neden transfer edildiği sezonun bitmesi ile merak konusu oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.