VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ŞAMPİYON OLMUŞ KADAR BAŞARILIYIZ"

5 Mayıs 2014

Boluspor Kaptanı Alp Ergin, 'Şayet takımdan ayrılsam bile gözüm arkada kalmayacak' dedi. Ergin, 'Tüm takım ...

Boluspor Kaptanı Alp Ergin, 'Şayet takımdan ayrılsam bile gözüm arkada kalmayacak' dedi. Ergin, 'Tüm takım arkadaşlarımın aldığı parada analarının ak sütü kadar helaldir' dedi. Alp, sözlerinin arasında “Eğer takımdan ayrılırsam…” ve "Şampiyon olmuş kadar başarılıyız" sözleri dikkat çekti.

Kırmızı beyazlı ekibimizin kaptan Alp Ergin, sezon sonu değerlendirmesinde içini boşalttı. Ergin, 'Koskoca bir sezon acısıyla tatlısıyla geride kaldı. Arkama dönüp bakınca içimden geçenler şu ki; hani derler ya her şer de bir hayır vardır diye. İşte bu süreçte biz dostumuzu ve düşmanımızı tanıdık. Önümüzdeki yıl ben burada olurum veya olmam ama artık Bolu ve Boluspor gerçekleri gördü. Bu saatten sonra yoluna iyi gün dostlarıyla, içten pazarlıklı kişilerle değil doğrudan şaşmayan, adam gibi adamlarla devam edecektir. Şayet takımdan ayrılsam bile gözüm arkada kalmayacak. Gerek başkanım Sayın Savaş Abak, gerek Yılmaz hocam buna müsaade etmeyecektir. Bunu çok iyi biliyorum ki, Boluspor'un önü bundan sonra açıktır' dedi.

“ANALARININ AK SÜTÜ KADAR HELAL”

Futbolcuların aldıkları paraların kamuoyunda konuşulmasına da sitem eden Ergin, 'Benimle birlikte bu zorlu yolda değil elini, kellesini taşın altına koyan koca yürekli takım arkadaşlarıma, hocamıza ve başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aldığımız parada gözü olan kişiler şunu unutmasın ki, haftalardır inanılmaz stres yaşıyoruz. Stresten ağzımızda lokma girmeyip, hasta olduğumuz günleri bir tek biz biliriz. Yaşadıklarımızın hiç biri para ile ölçülmez. Tüm takım arkadaşlarımın aldığı parada analarının ak sütü kadar helaldir' ifadelerini kullandı.

“ŞAMPİYON OLMUŞ KADAR BAŞARILIYIZ”

Açıklamasının sonunda kötü günde yanlarında olmayanları işaret eden Kaptan Ergin, 'Bilinmelidir ki; futbol bireysel bir oyun değildir, takım oyunudur. Ortada bir başarısızlık varsa bu tüm camianındır. Başarı varsa yine tüm camianındır. Fakat başarısızlıkta yanımızda olmayanlar başarılı olduğumuzda yanımızda saf tuttular. Biz son maç hesabımızı verdik ve alnımızın akıyla Bolusporumuzu ligde tutmayı başardık. Şimdi hesap sırası onlarda. Bu nedenle takımımız şampiyon olmuş kadar başarılıdır' diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.