VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BESOB GENEL KURULU'NDA PRETESTO!

5 Mayıs 2014

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Olağan Genel Kurulu’nda Tahir Gayret’in yeniden başkanlığa seçilmesi, ...

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Olağan Genel Kurulu’nda Tahir Gayret’in yeniden başkanlığa seçilmesi, Bolu Berberler ve Kuaförler Odası’nın kadın başkanı tarafından protestoyla karşılandı.

 

Haber: Mehmet KORKUSUZ

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Tahir Gayret’in Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk karşısında fark atarak genel kuruldan zaferle ayrılması sonrası, genel kurul salonu protesto sesleriyle yankılandı. Öztürk’ün listesinde asil yönetim kurulu üyesi adayı olan Bolu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezahat Gökçeoğlu, yeniden birlik başkanlığına seçilen Gayret’i protesto etti. Tahir Gayret’in Geredeli oluşuna göndermede bulunan ve genel kurulda güçlü Gerede lobisinin sonuç üzerinde büyük etkisinin olduğuna göndermede bulunan Gökçeoğlu, “Bravo, bravo… Geredelilere 1 milyon lira daha!” diyerek, salondan ayrıldı.

GÖKÇEOĞLU, KENDİSİNDEN GÖRÜNTÜ ALMAK İSTEYEN GAZETECİLERE ADRES GÖSTERDİ:

 

“GİDİN İÇERİDEKİ ŞAKÇAKÇILARI ÇEKİN!

Gökçeoğlu, genel kurulun yapıldığı Ticaret ve Sanayi Odası’nı terk ettiği esnada kendisinden görüntü almak isteyen gazetecilere, “Gidin içerideki şakçakçıları çekin!” diyerek çıkıştı.

Gökçeoğlu’nun Gayret’e ve Geredelilere yönelik protestosuna Gayret’i destekleyenlerin alkış protestosuyla karşılık verdikleri gözlendi.

GAYRET, O SÖZLERİ MAĞLUBİYETİN GETİRDİĞİ DUYGUSALLIĞA BAĞLADI

Bolu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezahat Gökçeoğlu’nun kendisine yönelik protestosunu genel kurul sonrası yorumlayan Gayret, protestoyu duygusal bir çıkış olarak yorumladı ve Gökçeoğlu’nun mağlubiyet nedeniyle böyle bir tavır sergilemiş olabileceğini söyledi. Gayret, protestoyu umursamayacağını dile getirdi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.