VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN GÖYNÜK'E GELİYOR

1 Mayıs 2014

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Göynük’te bu yıl 27’ncisi düzenlenecek Akşemseddin Anma törenlerine büyük oranda katılacağı ...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Göynük’te bu yıl 27’ncisi düzenlenecek Akşemseddin Anma törenlerine büyük oranda katılacağı ifade edildi.

Ak Partili Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, 24-25 Mayıs tarihlerinde 27’ncisi düzenlenecek Akşemseddin Anma Törenleri öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek, törenlere davet etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde önceki gün gerçekleşen buluşmada, Kemal Kazan Başbakan Erdoğan’a, “Akşemseddin diyarı Göynük ilçemizde bu yıl 27’ncisi düzenlenecek olan Akşemseddin Anma Törenleri’ne sizleri davet ediyoruz. Katılımınızdan onur duyarız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

ERDOĞAN: ETKİNLİKLERE KATILMAYI ÇOK İSTİYORUM

Erdoğan’ın Kazan’dan gelen bu davet karşısında, önceki yıllarda düzenlenen anma programlarına yoğun programı nedeniyle katılamadığını hatırlatarak, “Akşemseddin Hazretleri anma törenlerine bugüne dek katılamadım ama katılmayı çok istiyorum. Bu yıl ki törenlerde programımız uygun olursa, neden olmasın?” ifadelerini kullandığı bildirildi. 

Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz yıl katılamadığı törenler için Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ı görevlendirmiş ve Bozdağ ilçe sakinleri ve katılımcılarla birlikte Akşemseddin Hazretleri’ni anmıştı.  

www.boluekspres.com Mehmet Korkusuz

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.