VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MURAT ÇELİK'TEN FUTBOLCULARA ÇELİK GİBİ YAZI

30 Nisan 2014

Bolu Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, kritik Denizlispor maçı öncesi futbolculara adeta ‘bedel ...

Bolu Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, kritik Denizlispor maçı öncesi futbolculara adeta ‘bedel ödeyin’ çağrısında bulundu. Fethiyespor maçı sonrası yaşanan terbiyesizlikten sonra futbolcuların bahanelerinin kalmadığını söyleyen Çelik, ‘Hakkını verin ve gidin’ başlıklı yazısında bakın neler söyledi.

HAKKINI VERİN VE GİDİN!

Koskoca sezonu bir rahat geçiremedik. Ne sezon başında, ne ortasında ne de sonunda bir türlü koltuğumuzda rahat oturup maç izleyemedik. Bir zamanların fırtına Boluspor’u, Ölüdeniz gibi duruldu. Sonunda iş son maça kadar uzadı.

Kendi sahamızda belki de son yılların en zor maçlarından birine çıkacağız. İşi bu noktaya kadar getirmek de hepimizin kabahati olabilir ancak futbolcu milletinin bitmek bilmeyen para sevdası yüzünden bu durumlarda olduğumuzu kimse unutmasın. Ne kadar sezon başında yaptığımız söyleşiler de, “Hiçbir futbolcu kaybetmeyi istemez” deseler de parayı alamayınca bir o kadar da topun peşinde koşmayı bırakırlar.

Denizlispor maçı ne İstanbul’daki Eskişehir finali ne de Ankara’daki play-off maçları kadar basit olmayacak. Son yılların en zor maçına çıkacağız. Artık her şey futbolcuların elinde. Onlar sahaya çıkacak, 90 dakika mücadele edip tekmeye kafa uzatacak ve bu maçı alacaklar. Bütün sorumluluk kendilerinin üzerindedir. Çünkü koskoca şehrin kaderi onların elindedir.

Bu saatten sonra sığınacak bahaneniz yok. Daha birkaç güç önce Fethiyespor maçı sonrası soyunma odasında ve stat dışında yaptığınız terbiyesizlikleri unutmadık. Birkaç yöneticinin ve bazı basın mensubu arkadaşlarımla şahit olduğum olayları görünce utandım. Bazı futbolcuların ağza alınmayacak küfürlerini, içinde bulunduğumuz durumu, “Umurumda değil” diyerek özetleyen bazı futbolcu müsveddelerini ağzımızı açmadan izledik. O yüzden siz şimdi sahaya çıkıp bu maçı kazanmak zorundasınız. Koskoca şehrin kaderini son maça bıraktığınız gibi, Denizlispor’u da yenerek takımı kümede bırakmak zorundasınız.

Camia belki de son yılların en karmaşık sezonunu geçirdi. Yıllar sonra taraftar dernekleri birleşti. Bu kez de yönetim, basın ve taraftarlar arasında sıkıntılar baş gösterdi. Ama hiçbir sezonda bu sezon olduğu gibi takıma destek verilmedi. Tribünler arka arkaya maç kaybettiğimizde bile futbolcuları alkışladı. Fakat bıçak kemiğe dayandı. Ya olmak ya da olmamak işin içine girdi.

Şimdi Fethiye deplasmanının bazı terbiyesiz futbolcuları, bu maçı almak zorunda kaldı. Ya maçı alacaksınız, ya da alacaksınız. Başka alternatifiniz yok. Hele hele ‘Küçük Şehrin Büyük Öyküsü’nü ayaklar altına düşürmeye hiç hakkınız yok. Unutmayın ki insanlar o tribünlere size aşık oldukları için değil, armaya aşık oldukları için geliyor. O yüzden bu sezonun hakkını verin ve gidin…

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.