VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ ÖZEN İÇİN TELEFON TRAFİĞİ

28 Nisan 2014

Boluspor’un hafta sonu kendi evinde oynayacağı Denizlispor karşılaşması öncesinde sıcak gelişmeler yaşandı. Aynı zamanda U-15 ...

Boluspor’un hafta sonu kendi evinde oynayacağı Denizlispor karşılaşması öncesinde sıcak gelişmeler yaşandı. Aynı zamanda U-15 takımınında hocalığını yapan Yılmaz Özen için Boluspor Başkanı Savaş Abak devreye girdi. Abak, Fatih Terim’i arayarak Zagreb’te başlayacak seminer için Yılmaz Özen'in gitmemesi için tecrübeli teknik adamdan izin aldı.

Geçtiğimiz haftalarda A Milli takım teknik direktörü Fatih Terim’in Zagrep’te düzenlenecek eğitime özel davet ettiği ve Pazartesi günü bu eğitime katılması gereken Yılmaz Özen için hayatı önem taşıyan Denizlispor karşılaşması düşünün Başkan Savaş Abak, A Milli takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile telefon görüşmesi yaptı.

Öte yandan, 2-4 Mayıs 204 tarihleri arasında Avusturya Viana’da gerçekleşecek U15’ler Avrupa şampiyonasında Boluspor U-15 takımının başında Hasan Tosun görev yapacak. Yılmaz Özen hafta boyunca A takımla çalışmalara katılarak Denizlispor karşılaşmasında görevi başında yerini alacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.