VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FENERBAHÇE MAÇINA HAZIRLAR!

27 Nisan 2014

Boluspor A2 Takımı yarın oynanacak olan final maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Mersin’de devam eden çalışmalar bugün ...

Boluspor A2 Takımı yarın oynanacak olan final maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Mersin’de devam eden çalışmalar bugün yapılan antrenmanla son buldu. Büyük final öncesi son antrenmanını yapan kırmızı beyazlı takım oldukça hırslı göründü.

Bu sezon A2 Liginde fırtınalar estiren Boluspor A2 Takımı son viraja geldi. Daha önceki turlarda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Çaykur Rizepor takımlarını saf dışı bırakan Boluspor, final müsabakasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Zorlu maç öncesi Mersin’de bulunan kırmızı beyazlı takım son antrenmanı gerçekleştirdi. Antrenmanda Fenerbahçe maçının taktiğini çalışan oyuncular oldukça hırslı göründü. Boluspor A2 Takım Teknik Direktörü Cüneyt Karukuş oyunculara sürekli uyarılarda bulunarak zorlu maç öncesi son taktiğini verdi. Karukuş, antrenman boyunca oyuncuları final maçına motive etmeye çalıştı. Boluspor’lu futbolcuların neşesinin yerinde olduğu antrenman düz koşu ile sona erdi. Daha sonra Mersin’de kaldığı otele hareket eden kırmızı beyazlı takım maç saati beklemeye başladı.   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.