VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİRBİRLERİNE DÜŞTÜLER...

24 Nisan 2014

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Bolu Belediye Başkanlığı seçimlerinde alınan tarihi yenilgi sonrasında parti içinde kavga gün ...

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Bolu Belediye Başkanlığı seçimlerinde alınan tarihi yenilgi sonrasında parti içinde kavga gün yüzüne çıkmaya başladı. İl ve merkez ilçe örgütleri arasındaki kavga o kadar büyüdü ki, sosyal medyaya kadar düştü. İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Özaydın Çetin’in yerel seçim mağlubiyetini milletvekili Tanju Özcan’a yükleyerek sert eleştiri yapması sonrasında Hüseyin Yıkılmaz her zamanki üslubuyla pehlivan gibi sahneye çıktı.

Bolu’da yerel seçimler bitti ancak CHP örgütünde bir süreden bu yana dedikodusu devam eden kavga söylentileri gün yüzüne çıkmaya başladı. Parti binasında il ve merkez ilçe teşkilatının birbirlerinin yüzüne bakamayacak duruma geldiği ifade edilirken, il yönetimi ağır yerel seçim mağlubiyetini CHP Milletvekili Tanju Özcan ve merkez İlçe örgütüne yüklüyor. Öyle ki, il yönetimi seçimlerde merkezde çalışmayarak ilçelere ağırlık vermişti. İl yönetimi alınan 3 ilçe ve bir beldenin zafer olduğunu savunurken, İl Yönetim Kurulu üyesi Özaydın Çetin sosyal medyadan Tanju Özcan ve ekibine sert eleştirilerde bulundu.

“HODRİ MEYDAN”

İl Yönetim Kurulu Üyesi Özaydın Çetin Facebook sayfasından,  “Bugün genel merkezde yapılan ve yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda tanju efendi Bolu il belediye başkanlığının kaybedilmesinin ASLİ ve TEK sorumlusunun kendisi olduğunu gizlemek için İl yönetimi olarak bizlere çalışmadığımız suçlaması yapmıştır! Süreci yerelde seçmen genel merkez düzeyinde yetkililer gözlemlemiştir. Hadi ordan. Sen hala mv olduğun partiyi bile özümseyememişsin diyorum. Bu arada hodri meydan” ifadelerini kullandı.

VE BEBİŞİM HÜSEYİN SAHNEDE…

Özaydın Çetin’in sert ifadelerine CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz her zamanki üslubuyla cevap verdi. Yıkılmaz, “Özaydın ÇETİN, ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın! Bak ben adını açıkça yazıp eleştiriyorum seni, cesaretin varsa adımı yazarak cevap ver. O zat filan üst perdeden sade suya tirit efelenmeleri bırak! Azıcık utanma duygun kalmışsa, hodri meydan partiline, milletvekiline, başkan adayına çekilmez, cesaretin var ise AKAPE'ye denir. Bu laflarınla ancak abilerinden aferin alır, sırtını sıvazlatırsın. Ötesi zaten siyaseten bir hiçtin hiç olarak ömür sürersin! Hadi işine bak! Hiç tavsiye etmem! Özaydın ÇETİN sen ne zaman hesap sorma makamına yükseldin? Hangi çalışmanla bu hakkı elde ettin? İki ilçeye gidip kasıntı resim çektirerek mi bu hakkı elde ettin? Eleştiri hakkı üretmekten geçer ne ürettin bugüne kadar, gururlu geçmişinde! Senin gittiğin ilçelerin seçmeni Borazanlar Mahallesi kadar! Anladın mı aradaki farkı? Hiç merak etme hesap veririm hesap sorarım kimseye diyet borcum yok! Senin gibi sürü mantığı ile hareket etmiyorum. Çiğ et yemediğim için karnım ağrımıyor. Eğer cesaretin var ise abilerine 2004 seçimlerini sor?” dedi.

Kavganın ilerleyen günlerde daha büyümesi bekleniyor…

1 yorum yapılmış
  • Helal Özaydın
    24 Nisan 2014 • 11:00
    Tanju ve avanesi başarıyı kendilerine mal ediyor ama başarısızlığı başkalarına... Hal böyle olunca Av. Özaydın Çetin gibi tertemiz halk adamlarını bile çileden çıkarmayı başarabiliyorlar. Merkez ilçe başkanının yerinde olsam Aladdinden 10.000 oy fark yediğim için utancımdan evimden çıkamam. Yaptığı yorumlara bak, yakışıyor mu?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.