VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YANLIŞ HABER ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI

17 Nisan 2014

Bir vatandaşın bir internet sitesinin yorum bölümüne Milli Eğitim Müdürü’nün değiştiğini yazmasının ardından bir gazetenin ...

Bir vatandaşın bir internet sitesinin yorum bölümüne Milli Eğitim Müdürü’nün değiştiğini yazmasının ardından bir gazetenin bunu manşete taşımasıyla başlayan fısıltı hızla yayıldı. İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu da haberi şaşkınlıkla karşıladığını belirterek “Tabi ki devlet memuruyuz, ne zaman nerede görevlendirileceğimiz belli olmaz ama da araştıranlar olayın yanlış olduğunu benim yerli yerimde olduğumu, işimizin başında olduğunu gördüler. Haberi duyan beni aradı. Dolayısıyla telefonlara cevap vermekten yorgun düştüm” dedi.Görevden alındığı iddia edilen İl Milli Eğitim Müdürü Çavuşoğlu, “Telefonlara cevap vermekten yorgun düştüm” dedi.  

Bolu, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu’nun görevden alınarak yerine başka birinin atandığı haberi ile çalkalanıyor. Oysa görevinin başında olduğunu söyleyen Çavuşoğlu haberin yanlış olduğunu belirterek “Duyan beni arıyor, telefonlara cevap vermekten yorgun düştüm. Yerli yerimde duruyorum” dedi.

“YANLIŞ HABER”

Çavuşoğlu araştırılmadan ve kendisine sorulmadan bu haberin yapıldığını belirterek “Keşke bütün basın mensupları haberi doğru kaynaktan alsa. Bir gazetede Milli Eğitim Müdürü yine değişti diye bir haber çıktı. Böyle bir şey yok. Milli Eğitim Bakanlığı’nda böyle bir şey konuşulmamış, düşünülmemiş. Çünkü Bolu’da herkes bizi destekliyor. Siyasetçilerimiz, halk, veliler, öğrenciler, öğretmenler herkes destekliyor. Böyle bir gündem yok. İnternet sitelerinden birine bir şahıs Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni müdür atandı diye tek satır yazıp, gazete de bunu manşete taşıyınca bu böyle duyuldu. Diğer basın mensupları da araştıranlar olayın yanlış olduğunu benim yerli yerimde olduğumu, işimizin başında olduğunu gördüler” dedi.

Çavuşoğlu şöyle devam etti:

“TELEFONLARA CEVAP VERMEKTEN YORGUN DÜŞTÜM”

“Tabi ki devlet memuruyuz, ne zaman nerede görevlendirileceğimiz belli olmaz ama şimdilik buradayız böyle bir çalışma yok. Ama tabi bu haberin çıkması şu saate kadar beni bayağı yordu. Haberi duyan beni aradı. Dolayısıyla telefonlara cevap vermekten yorgun düştüm bunlar yanlış diye. Biz görevimizin başındayız. Etkilenmedik bu tür haberlerden. İsteyen istediği gibi yazabilir, işimize biz devam ediyoruz, en iyisini yapmaya, Bolululara layık olmak için elimden gelen çabayı maksimum seviyede gösteriyorum. Günde 12 saatten fazla çalışıyorum. Sonuçta Bolu’da Milli Eğitimde bir güven ortamı oluşturduk diye düşünüyorum. Eğitimin öğretimin kalitesini daha da yükselteceğiz”

Arzu Sarı / Köroğlu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.