VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZEL İDARE'DEN BGC'YE ÖZEL ZİYARET

16 Nisan 2014

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve İl Genel Meclisi Üyeleri, beraberinde İl Özel İdaresi ...

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve İl Genel Meclisi Üyeleri, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ile birlikte Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör ve cemiyet üyeleri ile bir araya gelen Yüceer, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Köstereli geçtiğimiz günlerce BGC tarafından yapılan ziyaretlere iade-i ziyaret etmek üzere bir araya geldiklerini söylediler. Ziyarette ilk konuşmayı yapan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör şunları söyledi; “Biz kendilerini göreve geldikten sonra hayırlı olsun ziyaretine gitmiştik. Kendileri de bizlere iade-i ziyarete geldiler. Bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman dile getirdiğimiz gibi, Bolu bizim memleketimiz, gideceğimiz başka bir yer yok. Biz de Bolu’da çalışan gazeteciler olarak bu görevlerini yerine getirmeye çalışan büyüklerimizin her zaman yanlarındayız. Yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.”

 

“Gazeteciler demokrasinin olmazsa olmazlarındandır” 

Güngör’ün ardından konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, şöyle konuştu; “Bizler de Sayın Başkanımızın söylediği gibi 30 Mart Seçimleri sonrasında bizi ilk ziyaret eden sizler olmuştunuz. O anlamda iade-i ziyaret anlamında ve teşekkür anlamında sizleri ziyaret ediyoruz. Bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Gazetecilik mesleği ve basın konusu bizim için, toplumumuz için, demokrasimiz için olmazsa olmazlarımızdandır. Hizmetlerimizin, yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın kamuoyuna aktarılması noktasında üst düzey görev üstleniyorsunuz. Bu konuda da sizlerin çok faydaları var. Bu anlamda da teşekkür ediyorum.”

“Bolu’ya güzel hizmetler yapmak istiyoruz”

Ziyarette son konuşmayı yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, “Biz de kamu hizmeti görüyoruz. Sizler de bu hizmeti ifa ediyorsunuz. Birlikte çalışmanın ne kadar önemli olduğunu bugüne kadar gördük, bundan sonra da inşallah hep birlikte göreceğiz. Bolu’ya güzel hizmetler yapmak istiyoruz, ona talip olduk. Zaten buradaki şu anki fotoğraf da bunu gösteriyor sanıyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde Bolu’muzda eksik olan, bizden önce tabi ki çok güzel işler yapılmış özel idarede bundan sonra da biz bırakılan noktadan daha üst noktalara götürmemiz lazım ki, kendimizi başarılı kabul edelim. Bu çalışmalarda da bize en büyük desteği sağlayacak olan siz gazetecilerimizdir. Her zaman sizlere karşı yapacağımız işlerde bir arada olacağız. Bunu zaten geçmişteki bizi tanıdığınız kadarı ile biliyorsunuzdur. İnşallah aynı kararlılıkla, şeffaflıkta birlikte güzel işler yapacağız. Ben tekrar, bu misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.”diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.