VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ATEŞ'E BİR DESTEKTE SENDİKADAN

16 Nisan 2014

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesi Basın Yayın Müdürü Güner Ateş'in tehditlere maruz kaldığı iddiaları Belediye-İş Sendikası ...

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesi Basın Yayın Müdürü Güner Ateş'in tehditlere maruz kaldığı iddiaları Belediye-İş Sendikası tarafından da tepki topladı. Gelişmeleri yakından izlediklerini kaydeden Belediye-İş Sendikası, yaptığı açıklama ile Ateş'e destek verdi.

Belediye-İş Sendikası Bolu Şubesi tarafından yapılan açıklamada, 'Bizim Belediye İş Sendikası olarak bu yaşanan olaya izleyici kalmamız mümkün değildir. Çünkü Bolu Belediyesi işçisinden memuruna, daire müdüründen başkan yardımcılarıyla birlikte büyük bir ailedir. Bu aile fertlerinden herhangi birine sonucu ne olursa olsun tehdit ve hakaret etmeye kimsenin hakkı yoktur. Bizim belediye çalışanlarımıza yapılacak her türlü hareketi kendimize yapılmış kabul ederiz. Bolu Belediyesi'nde çalışan, emek veren, bütün personelimiz bizlerin baş tacıdır. Bolu Belediye İş Sendikası olarak Bolu Belediyesi Basın Yayın Müdürü Güner Ateş olmak üzere bütün belediye çalışanlarımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyor, kamuoyuna saygılarımı sunuyorum' ifadelerine yer verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.