VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇİÇEKLER PİYANOYA DÖNÜŞTÜ

14 Nisan 2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a yerel seçimleri kazanmasından sonra tebrik için gönderilen 125 çiçek açık ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a yerel seçimleri kazanmasından sonra tebrik için gönderilen 125 çiçek açık artırmayla satılırken, 10 bin TL üzerinde gelir elde edildi. Elde edilen gelirle gençler için piyano alınacak.

 30 Mart yerel seçimlerinde üçüncü kez Bolu’nun Belediye Başkanı seçilen Alaaddin Yılmaz’a çeşitli firmalar, işadamları ve yakınları tarafından tebrik çiçekleri gönderildi. Her seçimden sonra kendisine gönderilen çiçekleri açık artırmayla satarak gelirini değişik projeler için kullanan Başkan Yılmaz, bu seçimlerden sonra da aynı uygulamayı gerçekleştirdi. Alaaddin Yılmaz’a tebrik için gönderilen 125 çiçek, Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende açık artırmayla satıldı. Çiçeklerin hepsi alıcı bulurken, en yüksek fiyata satılan çiçek 175 TL’den alıcı buldu.

Açık artırma sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Değerli arkadaşlar, yeni bir seçim geçirdik. Hummalı bir çalışma oldu. Bir yorgunluk oldu. Netice olarak Türkiye yerel yönetimlerde kendilerini idare edecek yerel yöneticilerini seçti. Bolu’da da Allah bize nasip etti. İnşallah beş yıl daha Bolu’ya hizmet etme şerefine nail olduk. Allah inşallah mahcup etmez” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZ İÇİN PİYANO ALACAĞIZ”

Satılan çiçeklerin parasıyla piyano alınacağını ve piyano öğrenmek isteyen gençlere sanat merkezinde ders verileceğini belirten Başkan Yılmaz, “Tabi her seçim döneminden sonra birçok sevenimiz, eşimiz, dostumuz, firmalar çiçek alıp getiriyorlar. Geçmişte de bu çiçekleri satıp gelirini değerlendirmiştik. Şuan belediye başkanlığı seçiminden sonra bana gelen çiçekler, şuan burada bulunan çiçekler. Bunların hepsi satıldı. Şuana kadar gelen çiçeklerin satımından 10 bin TL’lik bir ücret tahakkuk etmiş ve bununla ilgili arkadaşların çalışmaları neticesinde bir piyano alıp Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde bu piyano ile eğitim almak isteyen gençlerimize eğitim verilecek. İnşallah bundan dolayı da bir kültürel faaliyette değerlendirilmiş olacak” ifadelerini kullandı.

Satılan çiçeklerin gelirliyle bir adet piyano alınacağı ve geriye kalan gelirin ise hayır çarşısında kullanılacağı belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.