VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TARİHİ YAZAN YILMAZ HOCADAN AÇIKLAMA

12 Nisan 2014

Boluspor U 15 takımı Türkiye şampiyonu olurken tarihinin en büyük başarısına da imza attı. Kırmızı ...

Boluspor U 15 takımı Türkiye şampiyonu olurken tarihinin en büyük başarısına da imza attı. Kırmızı beyazlı şampiyon gençleri çalıştıran aynı zamanda A takımında antrenörlüğünü yaparak aldığı iki galibiyetle lige yeniden tutturmaya çalışan başarılı antrenörümüz Yılmaz Özen U 15 takımın şampiyonluk maçı sonrası duygularını şöyle ifade etti. 

"Bu başarı sadece çocukların yada benim değil. Başarı o çocukları yetiştiren ailelerin bize pozitif enerji veren Boluspor camiasının. Çocuklarımız şampiyonluğu inanmışlardı. Bugün Damlaspor'da olsa Trabzon'da olsa hiç fark etmezdi. Onları sadece iyi bir sporcu olarak değil, inanan hedefe koşan isteyen arzulayan başarıya inanan bireyler olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. BU anlamda çok zor bir işi başararak yüzlerce takım arasından Türkiye Şampiyonu oldular. Ne mutlu ki Boluspor'un böyle bir alt yapısı ve böyle bir gençliği var. İşimiz bitmedi. Avrupa maçlarında hem ülkemizi hem de Boluspor'umuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şampiyonluk önce Boluspor camiasına sonra ülkemize hayırlı olsun. Bizlere ve bu çocuklara güvenin" dedi.

Yılmaz hoca maçın hemen ardından yapılan kupa törenine katıldıktan sonra pazar günü oynanacak İstanbul BŞB maçı için apar topar A takımın kamp yaptığı otele gitti. Özen kırmızı beyazlı oyuncularla bir araya gelerek bir toplantı yapacak ve ekibini yarınki maça hazırlayacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.