VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ ESER İÇİN İMZALAR ATILDI

11 Nisan 2014

Bolu’ya bugüne kadar 132 eser kazandıran İzzet Baysal Vakfı, 133’nci eserini de Seben İlçesine yapıyor.

Bolu’ya bugüne kadar 132 eser kazandıran İzzet Baysal Vakfı, 133’nci eserini de Seben İlçesine yapıyor. Vali Ahmet Zahteroğulları’nın da katıldığı programda, İzzet Baysal Vakfı tarafından Seben ilçesine yapılacak olan 142 öğrenci kapasiteli Meslek Yüksekokulu yurdunun protokolü imzalandı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde düzenlenen protokol törene Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun,  Seben Kaymakamı Ekrem Çeçen, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri,  Rektör Yardımcıları ve akademik personel katıldı.

Düzenlenen protokol töreninde ilk olarak Vakıf Sekreteri Mustafa Yaman tarafından, Seben’e yapılacak olan yurt hakkında bilgi verildi. Protokolün okunmasının ardından Vali Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Şerafettin Erbayram ve Mesut Kalaycıoğlu, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ yurt yapımı ile ilgili protokolü imzaladılar.

Protokol imzalama töreninde konuşan ve İzzet Baysal Vakfına teşekkür eden Vali Zahteroğulları, “Dünyanın en iyi oyuncularını bir araya getirin, iyi bir takım olamazlarsa başarı ortaya çıkmaz. Esas olan takım olmaktır, aynı hedefe yönelmektir.  Farklı düşünceleri bir araya getirip aynı hedefe yönelmekle işler başarılır. Beni en mutlu eden şey bu şehirde bunu başarabiliyoruz. Mesela AİBÜ dediğiniz zaman şehir bir anda aynı yöne kitlenebiliyor. Çünkü Üniversite herkesin ortak paydası. Şunu hem teşekkürle, hem de memnuniyetle ifade etmek isterim ki bu birliktelik Bolu’nun kendi insan yapısı ile ciddi alakası var ama en önemli faktör de Rahmetli Büyüğümüz İzzet Baysal’ın bu şehre çaldığı maya ve bu kurduğu vakıftır. Vakıf şemsiyesi bizi bir çatının altına roplarken aslında düşüncelerimizi de bir çatıda toplayıp güzel düşünceler ortaya çıkarıyor. Ben vakfımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ise “Ben Vakfımıza Üniversitemize verdiği desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu çerçevede vakfımızın kurucusu rahmetli İzzet Baysal’ı bir kez daha rahmetle, minnetle anıyorum. Ahmet Baysal ve mütevelli heyetine de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ ise “Seben için mutlu bir gündeyiz. Ben İzzet Baysal Vakfımıza ve üniversitemize tüm Seben Halkı adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.