VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖREV DAĞILIMLARI YAPILDI

9 Nisan 2014

Yerel seçimlerin ardından Bolu Belediye Meclisi ilk toplantısını Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz başkanlığı’nda yaptı. Toplantıda ...

Yerel seçimlerin ardından Bolu Belediye Meclisi ilk toplantısını Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz başkanlığı’nda yaptı. Toplantıda Hüseyin İka birinci Meclis Başkan Vekili, Haluk İnceler ise ikinci Meclis Başkan Vekili olarak görevlendirildi. Mecliste encümen ve komisyon üyeleri de belirlendi.

 

Bolu Belediye Meclis toplantısında ilk olarak meclis başkanvekileri belirlendi. AK Parti grubu birinci başkan vekilliği için Hüseyin İka, ikinci başkanvekilliği için Haluk İnceler’i, CHP grubu Birdal Esen ve Sabri Güngör’ü aday gösterdi. Kapalı yapılan oylamada Hüseyin İka 21, Halk İnceler 21, Birdal Esen 11 ve Sabri Güngör 11 oy aldı. Oylama sonucunda Hüseyin İka meclis başkanvekili olarak görevlendirdi.

MECLİS DİVAN KATİPLERİ

Meclis divan katipleri yapılan oylama sonrasında Canan Akbay ve Haluk Yerlikaya seçildi.

ENCÜMEN SEÇİMİ

Encümen için yapılan oylamada ise AK Parti grubundan Kazım Konak, Muzaffer Zengin ve Arzu Aydın en yüksek oyu olarak belediye encümenine seçildiler.

İMAR KOMİSYONU

Mecliste imar komisyonu da belirlendi. AK Parti’den Haluk İnceler, Ekrem Çetinkaya, Basri Gökdemir, CHP’den ise Hakan Özmen imar komisyonunda görev aldı.

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU

Ak Parti grubundan Tahsin Akduman, Nurettin Doğanay, Canan Akbay ve CHP’den Birdal Esen plan ve bütçe komisyonun seçildi.

ÇEŞİTLİ İŞLER KOMİSYONU

AK Pati grubundan Burak Balaban, Şükrü Doğan, Necip Çarıkçı ve CHP grubundan Berkay Çakırcı çeşitli işler komisyonuna seçildi.

 

TEFTİŞ KURULU

Ak Parti grubundan Betül Sağlık, , İbrahim Aksoy , CHP’den Sami Özdemir ve MHP’den Ercan Üsküp teftiş kuruluna seçildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.