VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOGİAD GEZİLERE BAŞLADI!

8 Nisan 2014

Bolu Genç İş Adamları Derneği (BOGİAD) Başkanı Cüneyt Koparan ve Yönetim Kurulu üyeleri, ...

Bolu Genç İş Adamları Derneği (BOGİAD) Başkanı Cüneyt Koparan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Sohbet ortamında geçen ziyarette BOGİAD Başkanı Cüneyt Koparan, BOGİAD’ın bugüne kadar hayata geçirdiği ve önümüzdeki süreç de hayata geçireceği çalışmalar hakkında Başkan Yılmaz’a bilgiler verdi. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette genç iş adamları adına tebriklerini sunan BOGİAD Başkanı Cüneyt Koparan, “Zorlu bir sürecin ardından Bolu halkı kararını verdi ve sizleri 3’üncü kez göreve getirdi. Bu noktada BOGİAD olarak sizleri tebrik ediyoruz. Umarız bundan sonrada geçmişte olduğu gibi Bolu için projelerinizi hayata geçirmeye devam edersiniz. Bizlerde yeni bir yönetim oluşturduk. Bazı projelerimiz var ve Bolu Belediyesi’nin desteğini geçmişte olduğu gibi bundan sonrada yanımızda görmek isteriz” diye konuştu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, “Bolu halkının desteğiyle 3’üncü dönemde de çalışmalarımıza hep beraber devam edeceğiz. Bolu’da birlikte hareket etme noktasında sıkıntıları hep beraber görüyoruz. Gençlerin bir araya gelerek, Bolu için proje üretmeleri bizleri de sevindiriyor. Bu noktada Bolu Belediyesi olarak bizlere de görev düşerse, gençlerin yanında olmak bizleri mutlu eder” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.