VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR LİGİN EN ZOR VİRAJINDA!

8 Nisan 2014

Boluspor ligde kalma yolunda her maçın final niteliğinde olduğu haftalarda girdi. Birbirinden zorlu rakiplerle karşılaşacak ...

Boluspor ligde kalma yolunda her maçın final niteliğinde olduğu haftalarda girdi. Birbirinden zorlu rakiplerle karşılaşacak kırmızı beyazlı takım  40 puan’ın üzerine çıkması durumunda ligde kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yılmaz Özen’in göreve gelmesiyle üst üste 2 maç kazanarak düşme hattından biraz olsun uzaklaşan Boluspor’un kalan maçlarına kalp dayanmaz. Pazar günü lig lideri İBB deplasmanına konuk olacak Boluspor’u zor maçlar bekliyor. Ligde kalmak için mücadele veren Tavşanlı Linyitspor, Fethiyespor ve Denizlispor ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlı ekip kendi kaderini kendi belirleyecek. Daha önceki senelerde ortalama 38-40 puan arası alan takımların ligde kaldığı ancak bu sezon 4 takımın düşeceği ligde bu barajın biraz daha yukarı çıkması bekleniyor. Kırmızı beyazlı takım ligde kalmak için en az iki maçtan galip ayrılması durumunda rakiplerinde gelecek sonuçları bekleyecek.

Boluspor’un ve rakiplerinin kalan maçları ise şöyle;

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.