VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ONUN ADI UMUT!

2 Nisan 2014

Bugüne kadar takımın başına geçen her teknik direktör, en zor döneme girince takımı bırakıp kaçtı.

Bugüne kadar takımın başına geçen her teknik direktör, en zor döneme girince takımı bırakıp kaçtı. Zor günlerin adamı Yılmaz Özen, Buca maçında olduğu gibi Manisa deplasmanında da takımına 3 puan aldırarak camiayı rahatlattı.

 

HABER: MURAT ÇELİK

 

Kırmızı beyazlı kulüp, belki de son yılların en sıkıntılı sezonlarından birini geçiriyor. Ligin başından bu yana camianın üzerinden ayrılmayan kara bulutlar, camiayı sıkıntıya soktu. Arka arkaya alınan yenilgiler takımı küme düşme potasına kadar sürükledi. Bu süreçte Boluspor üç farklı teknik adamla çalıştı. Ali Beykoz’dan sonra göreve getirilen Besim Durmuş, kendi şehri Samsun’da camiayı terk edip kaçtı. Hemen arkasından gelen Engin Korukır ise 6 haftada tek galibiyet ve 4 yenilgi tadınca, ‘bu takım düşmeyecek’ dese de oyuncularını sattı.

Gereğini yaptı

Üç teknik adamın görevi bıraktığı dönemlerde en çok yükün altına giren isim U-15 takım antrenörü Yılmaz Özen oldu. Final mücadelesi verecek olan takımını yalnız bırakıp A takımın başına geçen Yılmaz hoca, zor günlerin adamı olduğunu bir kez daha gösterdi. Bucaspor maçında 1-0 kazanarak camiaya rahat nefes aldıran Özen, zorlu Manisa deplasmanında da camiaya moral verdi. Yılmaz Özen önderliğindeki Boluspor, rakibi tek golle geçerek 5 hafta sonra 3 puanla tanıştı. Genç hoca üzerine düşeni layıkıyla yaptı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.