VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU TAKIM LİGDE KALACAK!

2 Nisan 2014

Boluspor ligde kalma adına mutlak kazanması gereken Manisa deplasmanında 3 puanı hanesine yazdırarak camiaya rahat ...

Boluspor ligde kalma adına mutlak kazanması gereken Manisa deplasmanında 3 puanı hanesine yazdırarak camiaya rahat bir nefes aldırdı. Maçın tek golü Dimitrov’dan gelirken, 5 hafta sonra gelen galibiyet umut oldu.

HABER: MURAT ÇELİK

Son haftalarda arka arkaya aldığı yenilgilerle ligin dibine kadar gerileyen Boluspor, hayat önem taşıyan maçta Manisaspor’a konuk oldu. Teknik Direktör Engin Korukır’ın istifasından sonra takımın başına geçirilen U-15 takım antrenörü Yılmaz Özen, karşılaşma öncesi herkesi şaşırttı. İskender, Emrah ve Haluk gibi üç forvete de ilk 11’de şans vermeyen Yılmaz, maçın kaderini oyuncularına bıraktı.

Pozisyonlar kaçtı

İlk dakikalarda etkili ataklarla rakip kaleye gelen Boluspor, köşe vuruşlarında pozisyonlar yakaladı. Emre Kılınç ve Dimitrov’la kanatlardan yüklenen Boluspor, ilk 45 dakikada Zlatkov’un kafa vuruşu ve Emre’nin şutuyla gole çok yaklaştı. Ancak beklenen gol gelmeyince ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda aynı kadroyla saha çıkan Boluspor, rakip kalede yine pozisyonlar buldu.

Dimitrov bitirdi

Karşılaşmanın 61’nci dakikasında beklenen gol Nikolay Dimitrov’dan geldi. Ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşu Dimitrov kullandı. Direkt kaleye gönderdiği frikik atışında top ağlara gitti. Golden sonra Hakan Arslan’la iki net pozisyonu değerlendiremeyen Boluspor, 6 hafta sonra galibiyet yüzü görerek nefes aldı. Bu galibiyet, haftaya oynayacak olan Kahramanmaraşspor maçı öncesi umut oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.