VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PATLAMIŞ MISIRLI GÖNDERME

2 Nisan 2014

Ak Parti İl Gençlik Kolları, rekor oyla alınan yerel seçim zaferini patlamış mısır dağıtarak kutladı.

Ak Parti İl Gençlik Kolları, rekor oyla alınan yerel seçim zaferini patlamış mısır dağıtarak kutladı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, “Neden mısır dağıtmayı tercih ettiniz?” sorusuna, “Bunun takdirini halkımıza bırakıyorum, onlar zaten anlamışlardır” diye yanıt verdi.

Ak gençler, Belediye Meydanı’nda bin kişiye patlamış mısır ikram etti. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, “Bu seçimleri kazandığımızda bu mısırları Belediye Meydanı’nda halkımızla beraber yiyeceğiz, demiştik. Yüksek bir oy oranıyla sandıkları patlattık ve mısırlarımızı da patlatarak, Bolu Belediyesi önünde halkımızla beraber onları yiyoruz” dedi. Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın’ın da yer aldığı patlamış mısır dağıtımında anında gençler, hatıra fotoğrafı da çektirdiler. Belediye Meydanı’ndaki süs havuzu çevresinde dağıtılan patlamış mısırlar kısa sürede tükendi.  Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, “Neden mısır dağıtmayı tercih ettiniz?” sorusuna ise, “Bunun takdirini halkımıza bırakıyorum, onlar zaten anlamışlardır” şeklinde karşılık verdi.

2 yorum yapılmış
  • ibrahim
    1 Nisan 2014 • 11:00
    ayıp etmişler....
  • Erberk Özboyacı
    1 Nisan 2014 • 11:00
    CHP sempatizanı olmamamla beraber; Kendisinden yaş ve yaş büyük olan ve bayan olan bir insana karsi yapilmis olan büyük bir ayiptir,terbiyesizliktir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.