VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU NE RAHATLIK HOCA!

29 Mart 2014

Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır, maç sonunda yenilginin suçlusunun kendisi olduğunu söyledi. Her zaman olduğu ...

Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır, maç sonunda yenilginin suçlusunun kendisi olduğunu söyledi. Her zaman olduğu gibi futbolcularını koruyan Korukır, “Bu çocukları çalıştıran da benim, sahaya çıkaran da benim. Suçlu arayan varsa o da benim” dedi.

 

HABER: MURAT ÇELİK

 

Ligde kalmak için mücadele veren Boluspor, kendi seyircisi önünde İzmir temsilcisi Karşıyaka’ya 4 golle mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Teknik Direktör Engin Korukır’ın rahat açıklamaları dikkat çekti. Her maçtan sonra kendisinin suçlu olduğunu söyleyen ve bu maç sonunda da yine oyuncularını savunan Korukır, “Maçı lehimize çeviremedik. İyi de başladık. Ama futbolda bazen hepimizin yaptığı hataların sonucuna katlanmak zorundasınız. Bu mağlubiyetin futbolcularla alakası yoktur. Burada bir hatalı varsa, bir iki kişiye yüklemeden bunun sorumlusu direkt benim” şeklinde konuştu.

“SORUMLU ARIYORSANIZ BENİM”

Kaleci Atacan’a gösterilen tepkileri ima ederek, yenilgiyi bir futbolcuya yıkmanın doğru olmadığını ifade eden Engin Korukır, “Çünkü bu çocukları hazırlayan da benim. Antrenmanlarda gerekli talimatları veren de benim. Çalıştıran da benim. Eğer bir futbolcuya bireysel olarak maçı yıkmaya kalkarsak o zaman da çok adaletsiz davranmış oluruz. Kabahatli varsa benim. Futbolcularımız belki bugün beklemediğimiz goller yedi. Hiç beklemediğim bir maçtı. Ama kabahatli arayan varsa onun sorumlusu benim” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.