VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ENGİN HOCA TAKIMI FELAKETE SÜRÜKLEDİ!

29 Mart 2014

Her maçın final niteliği taşıdığı 1. ligde Boluspor kendi evinde Karşıyaka’ya 4-1 mağlup olarak puan ...

Her maçın final niteliği taşıdığı 1. ligde Boluspor kendi evinde Karşıyaka’ya 4-1 mağlup olarak puan hasretine son veremedi. Ligde 4 haftadır puan yüzü göremeyen Boluspor düşme potasına demir attı. Teknik Direktör Engin Korukır maça beklenenin aksi bir kadro ile başlayarak Boluspor’un puan hasretine son veremedi.

 

Haber: Oğuz AKYÜZ

Haftalardır puana hasret Boluspor evinde Karşıyaka’ya 4-1 mağlup olarak büyük darbe aldı. Karşılaşmaya Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır’ın kadro seçimi damga vurdu. Bu sezon sadece 9 maçta 300 dakika görev alan Haluk Türkeri ile maça başlayan Engin Hoca Boluspor’un hücum hattında etkisiz kalmasına sebep oldu. 45 dakika oyunda kalan Haluk Türkeri devre arasında yerini takımın en çok gol atan ikinci oyuncusu Emrah Metoğlu’na bıraktı. Emrah’ın oyuna girmesi ile kafa toplarında hakimiyet ele alan Boluspor köşe vuruşunda yapılan kademe hatasında Ofoedu’nun golüne engel olamayınca iyice dağıldı. Skor 2-0 olduktan sonra sahanın en çok koşan isimlerinden kaptan Alp Ergin’i oyundan alan Engin Korukır orta sahanın direncini kırdı. Bu dakikadan sonra Karşıyaka orta sahayı kolay geçerek 3. golü buldu ve maçı garanti altına aldı. Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır’ın maç kadrosu ve oyuncu değişiklikleri kırmızı beyazlı ekibi felakete sürükledi.

1 yorum yapılmış
  • Bayram Akyüz
    28 Mart 2014 • 14:00
    Sevgili editör "Yanlış Darbe" konu başlıklı makaleni tekrar okudum. Sezon içi hoca değişikliği hormonlu bir kaç puan kazandırsada, sonuç olarak hoca istikrarını koruyan takımlar daha başarılı olduğu istatistiki bir gerçek. Umarım ligde tutunursunuz.Öngöründen dolayı tebrik ederim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.