VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZORLU MAÇ ÖNCESİ NEFESLER TUTULDU

26 Mart 2014

Cumartesi Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Boluspor ile Karşıyaka birbirleriyle 32. kez karşı karşıya geliyorlar. Bugüne ...

Cumartesi Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Boluspor ile Karşıyaka birbirleriyle 32. kez karşı karşıya geliyorlar. Bugüne kadar bir çok ligde ve hazırlık maçlarında tam 31 kez karşılaşan iki takımın mücadelesinde konuk Karşıyaka'nın 1 galibiyet fazlalığı bulunuyor.

İlk kez 1970 yılında karşılaşan iki ekibin mücadelesinde Boluspor o sezon iki kez rakibini yenmeyi başarmıştı. 44 yıllık rekabette Boluspor rakibini 9 kez mağlup ederken, Karşıyaka 10 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 12 mücadelede ise eşitlik bozulmadı.

BOLU’DA ÜSTÜNÜZ

Bolu Atatürk stadyumunda 17 kez karşılaşan iki ekibin mücadelesinde Boluspor 7 galibiyet aldı. 5 maç berabere biterken, 5 karşılaşmada Karşıyaka sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu sezon ilk yarıdaki maçta iki takımda sahadan birer puanla ayrıldılar. İzmir Alsancak stadyumundaki maçta gollerimizi İskender Alın atmıştı.

PENALTILARLA ELENMİŞTİK

Boluspor 2007-2008 sezonunda yükseldiği 1. ligde Karşıyaka ile adeta yoldaş oldu. O sezondan bu yana hem Karşıyaka hem de Boluspor ne 2. lige düştüler ne de süper lige yükseldiler. 2007 yılından bu yana 13 kez karşılaşan iki ekibin mücadelesinde Karşıyaka 7 kez sahadan galip ayrıldı. Boluspor ise buna 3 kez cevap verebildi. 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. 2008-2009 sezonundaki play-off yarı finalinde ise 0-0 sonra eren maçta Karşıyaka ekibimizi penaltılarla elemeyi basarmış ancak finalde elenmişti.  

KAYNAK: www.spor14.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.