VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"OMUZ OMUZA TERTEMİZ GELİYORUZ"

25 Mart 2014

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Çetin Yardemir, “Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı ...

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Çetin Yardemir, “Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve tüm Bolu halkı ile birlikte kol kola, omuz omuza tertemiz geliyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Çetin Yardemir yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi AKP Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın Bolu’yu bu güne kadar katletme çalışmalarını defalarca kez anlattık. Bunlardan bir tanesi de İzzet Baysal Caddesi’ne yapılan çalışmalardır. Bu cadde alt yapısı hazırlanmadan alternatif yollar açılmadan, otopark sorunu giderilmeden, ben öyle istedim öyle olacak mantığı ile 30 Ağustos Zafer bayramı kutlamalarında halk atamızın huzuruna çelenk koyarken caddeye dozerler sokuldu. Ve cadde yıkılmaya başlandı. Burada yaşayan vatandaşlar ve esnaf ne yapılacağını belediye yetkililerine sordu. Hiç bir cevap alamadı. Belediye’nin elinde hiçbir proje ve plan olmadığı yerinde uygulama tarzında çalışma yapıldığı anlaşıldı.

“BU ÇALIŞMALAR YAPILDI AMA SONUÇ NE OLDU?”

Caddeye döşenen taşlar kırıldı, çatladı, çok kötü bir görüntü aldı. Dış cephe düzenlemesi adı altında binaların dışlarına tonlarca ağırlığındaki demirler kolon ve kirişlere vidalanıp binalara zarar verildi. AKP’li Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 10 yıllık Başkanlık döneminde 8 yıl boyunca oturup seçim kaybedeceğini anlayınca çalışmalarını son iki yıla sığdırmaya çalıştı. Bolu’yu katletti. Tüm yapılan bu kötü çalışmaların altında 13 tane CHP’li Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da imzaları olduğunu unutmamak gerekir. Ama kimse karamsarlığa kapılmasın 29 Mart'ta "Atamızdan Belediye’ye Zafer Yürüyüşü" ile seçim çalışmalarımızı taçlandırıp, 30 Mart seçimlerinde de sizlerin teveccühü ile bu yolsuzluk, usulsüzlük, iş bilmezliğe son vereceğiz.

Adalet ve kalkınma yalanlarına artık yeter! Şimdi söz senin Bolu. Şimdi söz senin Türkiye. Bolu’yu kardeşçe hep birlikte yönetelim. Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve tüm Bolu halkı ile birlikte kol kola, omuz omuza tertemiz geliyoruz.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.