VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FELAKET KAPIDA!

22 Mart 2014

Ligin 31. Haftasında Orduspor deplasmanına konuk olan Boluspor güçlü rakibine 1-0 mağlup olarak karşılaşmadan puansız ...

Ligin 31. Haftasında Orduspor deplasmanına konuk olan Boluspor güçlü rakibine 1-0 mağlup olarak karşılaşmadan puansız ayrıldı. Orduspor 41. dakikada Adem Sağlam’ın kafasından bulduğu golle karşılaşmada 3 puanı alan taraf oldu. Ligde kalma yolunda önemli bir puandan daha olan Boluspor haftaya Karşıyaka ile karşılaşacak.

 

Maçtan dakikalar...

14’ Maçın henüz başında Boluspor oyuncu değiştirmek zorunda kalıyor. Orta saha ayağını ters basan Abdülkadir Kayalı oyundan çıkarak yerini Çağrı Yarkın’a bıraktı. 17’ Uzaklardan Ziya’nın vurduğu şutu Atacan topu iki hamlede kontrol ederek tehlikeyi savuşturdu. 20’ Mustafa Kayabaşı 3 kişinin arasından nefis sıyrıldı ve ortasını yaptı ancak İsmail Haktan Odabaşı’ndan önce topu Ferhat kornere attı. 22’ Mustafa Kayabaşı orta sahada Anıl’a yaptığı faulle sarı kart gördü. 27’ Anıl Taşdemir savunmanın arasına nefis bir ara pası atarak Subasic’i topla buluşturdu. Atacan ile karşı karşıya kalan tecrübeli golcü topu üstten dışarı atarak takımını net bir golden etti. 32’ Ferhat Öztorun’un soldan getirdiği topu orta şut karışımı bir şekilde ceza sahasına gönderdi top üst filelerde kaldı. 34’ Emre Aygün çok uzaklardan topu Atacan’ın koruduğu kaleye gönderdi ancak top farklı bir şekilde dışarı gitti. 35’ Emre Kılınç’ın sol kanattan çizgiye kadar indi ve topu İsmail Haktan Odabaşı’na bıraktı. İsmail Haktan Odabaşı topu kontrol edip sağ ayağının dışı ile topu kaleye gönderdi ancak top yandan dışarı çıktı. 37’ Erkan Sekman sağ kanattan ortaladığı top tehlikeli bir şekilde ceza sahasına gönderdi ancak top kimseye değmeden dışarı çıktı. 41’ GOL Emre Aygün sol taraftan aldığı topu ortaladı ve Adem Sağlam kafayı vurarak topu filelerle buluşturdu.  44’ Yediği golün ardından gol arayışına giren Boluspor’da Çağrı Yarkın kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topu kaleye gönderdi ancak Alişan topu kornere çaldı. İlk yarı Orduspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 49’ Ferhat’ın kullandığı serbest vuruşla kafa vuruşu ağlarla buluştu ancak ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. 56’ İskender Alın uzaklardan topu kaleye gönderdi top savunmadan geri döndü. 59’ İsmail Haktan Odabaşı hakem düdüğü çaldıktan sonra topa vurunca sarı kart gördü. 61’ Alp Ergin’in kullandığı serbest vuruşa kafayı Zlatkov vurdu ama yandan dışarı çıktı. 63’ Ceza sahası çizgisi üzerinden Ferhat Öztorun serbest vuruş için topun başına geçti ancak vurduğu top barajdan döndü. 65’ Alp Ergin oyundan çıkarak yerine Emrah Metoğlu girerek Boluspor çift forvet sistemine döndü. 70’ Ziya sol taraftan çok etkili bir şut çıkardı ama top çok az farkla dışarı çıktı. 72’ Emre Kılınç yaptığı faul sonucu sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. 73’ Subasiç oyundan çıkarak yerine Hasan Üçüncü oyuna girdi. 75’ İskender Alın oyundan çıkarak yerine Haluk Türkeri girdi. 79’ Sercan Türkeri ileri çıktığı pozisyonda kafayla topu kaleye gönderdi ancak top dışarı çıktı. 80’ Hasan Üçüncü ver kaçlarla içeri girdi ve bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vurduğu top üsten dışarı çıktı. 83’ Emrah Metoğlu kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleye gönderdiği şut savunmanın müdahalesi ile kornere çıktı. 90’ Adem Alkaşi Orduspor savunmasından dönen topu kaleye gönderdi ancak top savunmadan geri döndü. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Orduspor, Boluspor’u 1-0 mağlup etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.